SKI ALI SPA? ALI PA OBOJE?

Marketing & odnosi z javnostmi Unitur d.o.o.
02. dec. 2019

SKI ALI SPA? ALI PA OBOJE?

Dva pohorska bisera, Rogla in Terme Zreče, skupaj tvorita neponovljivo slovensko kombinacijo smučarskega raja in toplega termalnega luksuza.

Le redko kje na svetu narava na enem drobnem koščku sveta ponudi toliko, kot prav pod Pohorjem. Terme Zreče in Rogla sta turistična centra, ki delata z roko v roki in tako gostom ponujata edinstveni svet smučanja, sankanja, krpljanja in drugih snežnih dogodivščin na eni strani – na Rogli, na drugi – v Termah Zreče, pa že prav nesramno razvajanje v termalnih vrelcih, avtentični in nikjer drugje videni Savna vasi ter pomirjujočem Wellnessa Idila, ki navdih za sprostitev svojih gostov išče v pohorski naravi.

 

SI PREDSTAVLJATE, KAKO ZGLEDA SKI & SPA DAN?

NAJPREJ SKI

Pričnete ga skoraj kičasto – v topli, udobni postelji v Termah Zreče, medtem ko vas krepčilen zajtrk z dišečo kavo že čaka v jedilnici. Smučarsko opremo ste že prejšnji dan priročno shranili v hotelu, tako da jo samo vzamete in se odpeljete na prijetno 20-minutno pot po sveže očiščeni cesti proti Rogli – lahko tudi z brezplačnim ski busom, ki vas odloži natanko pred smučiščem. Pa potem? Snežna rebrca, ki obljubljajo navdušujoč smučarski dan. Vsak pravi smučar pozna vznemirjenje pred snežnimi zavoji po sveže pripravljeni smučarski progi na pohorskih strminah, ko pogled ne najde konca med z idiličnim kristalnim mrazom pokritimi visokoraslimi smrekami. Rogla je smučarska kraljica, ki vsako zimo privabi več kot 200.000 smučarjev.

Rogla_Zima_2018_male__012_Medja

Namig: Če vam snežno športno udejstvovanje onemogoča telesna bolečina, se oglasite v mednarodno akreditiranem zdravilišču Terme Zreče. Visoko usposobljeno osebje Medico centra v Termah Zreče tegobe odpravlja z veliko mero znanja in s pomočjo naravnih zdravilnih faktorjev.

 

POTEM SPA

Povratek z Rogle v razvajanju namenjene Terme Zreče bo razgretim in razgibanim mišicam dobro del. Blagodejna termalna voda ima namreč izjemno dober vpliv na razgradnjo mlečne kisline in sprostitev mišičnih tkiv, da pa miselnega umirjanja sploh ne omenjamo. Savna vas, pravcata vasica, posnemajoča svoje avtentično pohorsko okolje, bo iz vašega telesa odgnala stres in toksine. Po njenih tleh leži pohorski kamen granit, savna pa diši po lesu in zeliščih iz narave. Prepustite se zimskim savna programom s pilingi in vrtinčenji zraka. Ne pozabite na odlično večerjo v Restavraciji Atrij a la carte, nato pa si pred spanjem si privoščite še masažo z mošnjički pohorskih zelišč v Wellnessu Idila.

ležalniki pred savnami v Termah Žreče

 

OTROKOM NA ROGLI IN V TERMAH ZREČE NI NIKOLI DOLGČAS

Odlična novica je, da je nemogoče, da bi bilo otrokom na Pohorju dolgčas. Čofotanje v bazenih, tudi v otroškem čofotalniku, je tako ali tako zabava zase, vse okrog term pa najdete slikovito naravo – izkoristite jo za sprehode okrog jezera in po Srčkovi učni poti. Otroci, ki smučajo, bodo uživali na njim primernih progah, na mavričnem traku in v Otroškem snežnem parku, med počitkom pa bodo raziskali zasneženo Pohorsko vasico z didaktičnimi igrami in se zabavali z animatorji. Kadar ne bi smučali, se lotite sankanja (tudi nočnega na mavričnem traku) ali pa se s krpljami podajte v krasno naravo.

STE VEDELI?

• Roglo so bralci slovenske revije Reader‘s Digest in splošna slovenska populacija že dvakrat prepoznali kot najbolj zaupanja vredno znamko med vsemi smučišči v Sloveniji. Tako je prejela prestižen naziv Trusted Brand.

Hotela Planja in Rogla sta priročno povezana tako med sabo kot z restavracijo, športno dvorano in ski servisom, ležita le 50 metrov od smučišča, zato so počitnice v njima zelo udobne. Hotel Rogla je bil pred kratkim v celoti prenovljen.

 

ROGLIN KOLEDARČEK

  • 18. 1. 2020: Svetovni pokal v paralelnem veleslalomu v deskanju na snegu
  • 19. 1. 2020: Svetovni dan snega
  • 11. 3. 2020: Evropski pokal v deskanju na snegu v paralelnem veleslalomu
  • 12. 3. 2020: Evropski pokal v deskanju na snegu v paralelnem slalomu
  • 18.–22. 3. 2020: Freestyle Week

Za več informacij obiščite www.rogla.eu ali www.terme-zrece.eu.