star
star
star

Hotel Rogla Superior

Hotel Rogla Superior je po celoviti prenovi postal zatočišče pred mestnim vrvežem, oblečeno v les, potočne kamne in kovinske skulpture, doma na Pohorju.

Hotel Rogla Superior

Rogla 1
3214 Zreče

Hotel Rogla Superior

Rogla 1
3214 Zreče

Hotel sestavlja 88 popolnoma prenovljenih dvoposteljnih sob.

Z odličnimi arhitekturnimi rešitvami se je Hotel Rogla Superior preobrazil v enega najbolj posebnih hotelov naših koncev. Vse dvoposteljne sobe ponujajo televizijo, telefon, brezžični internet in kopalnico s tušem.

Hotel Rogla Superior na Rogli je bil pred kratkim v celoti prenovljen, s čimer je postal pravo zatočišče pred mestnim vrvežem – s svojo moderno, ampak tako prijetno podobo v lesu, potočnih kamnih in kovinskih skulpturah, ki izvirajo s Pohorja. Razgled z balkona je preprosto nenadomestljiv, saj s pogledom preko smrek v dolino očara tudi najbolj zahtevne – še posebej ob sončnem vzhodu.

Neprekosljiva lokacija

Ena največjih prednosti Hotela Rogla Superior je njegova izvrstna lokacija: združen s Hotelom Planja namreč predstavlja kompleks, ki zajema tudi Wellness Planja z bazenom in savnami, športno dvorano s fitnesom in plezalno steno, seminarske prostore, veliko Snežno dvorano, restavracijo in Staro kočo. Delita pa si tudi oddaljenost od smučišča oz. pohodniškega izhodišča – ta je skoraj ničta.

 

Parkirate lahko brezplačno v bližini kompleksa ali najamete mesto v garažni hiši.

test
0KM
Rogla
test
10KM
Terme Zreče
test
Internet
test
Izposoja koles
test
Bazen
test
Wellness