Novice

30. maj. 2023

Uspešno izvedeno izobraževanje: NEKAJ VEČ IN VELIKO BOLJE – DVIG DIGITALNIH IN TRAJNOSTNIH KOMPETENC V DESTINACIJI ROGLA – POHORJE

V petek, 26. 5., smo v Christiaini sobi Dvorca Trebnik pripravili strokovno izobraževanje za turistične ponudnike Turistične destinacije Rogla – Pohorje (v nadaljevanju TDRP), ki jo sestavljamo občine Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče. Dogodek je bil namenjen zaposlenim v turizmu ter vsem ostalim, ki želijo izboljšati svoje znanje in razumeti sodobne trende ter izzive, s katerimi se soočamo v naši panogi.
25. maj. 2023

OCENJEVANJE ZA PODELITEV CERTIFIKATOV BLAGOVNE ZNAMKE OKUSI ROGLE

Pretekli ponedeljek smo se v Mariboru, na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Maribor, pridružili ocenjevanju za podelitev certifikatov blagovnih znamk.
24. maj. 2023

Večje prireditve v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje

Preverite na katerih dogodkih se bomo družili to poletno sezono v Turistični destinaciji Rogla - Pohorje.
24. maj. 2023

Privoščite si poletno osvežitev v naših kopališčih

Privoščite si osvežitev v katerem od naših kopališč, kjer si boste lahko napolnili baterije, se naužili poletnih radosti in ustvarili nepozabne poletne spomine
04. maj. 2023

Dan TDRP presegel pričakovanja

Konec aprila se je v Zrečah odvijal Dan Turistične destinacije Rogla - Pohorje. Dogodek je bil v prvi vrsti namenjen lokalnim ponudnikom, ki so tako prisluhnili poučnim temam in nasvetom za še boljše povezovanje in zeleno delovanje v prihodnosti.