Kolofon

O spletni strani, fotografijah, pravnih informacijah, GDPR in piškotkih  

UPRAVLJALEC SPLETNE STRANI

LTO-Rogla-Zreče, GIZ
Cesta na Roglo 11j
SI 3214 Zreče  

Tel.: +386 (0)3 759 04 70
E-mail: info@rogla-zrece.si  

ZASTOPNIK

Domen Vogelsang
GSM: +386 (0) 40 208 126
E-mail: domen@rogla-zrece.si  

OSTALI PODATKI

Davčna številka: SI 53039785
IBAN: SI56 6100 0001 2409 460 (Delavska hranilnica d.d. Ljubljana)   

KDO UREJA SPLETNO MESTO

Lastnik in naročnik: LTO Rogla-Zreče, GIZ
Izvedba spletne strani in tehnična podpora: Arctur d.o.o.
Vsebina in družbena omrežja: Tadeja Waldhuber, MBA  

AVTORJI IN VIRI FOTOGRAFIJ: 

Miha Matavž Photo & Video – Miha Matavž in Dan Briški

 • Foto Nareks – Matej Nareks in Izidor Kotnik
 • Kreacija Tim
 • Gašper Pintarič, Pohorje turizem
 • Matjaž Jambriško – RDO Dežela celjska
 • www.slovenia.info - Jošt Gantar, Tomo Jeseničnik, Ciril Jazbec, Vid Ponikvar, Dean Dubokovič, arhiv Unitur d.o.o. – Izidor Kotnik, Iztok Medja, Andraž Korošec
 • Arhiv Občina Zreče
 • Arhiv Splošna knjižnica Slovenske Konjice – TIC Slovenske Konjice -Matjaž Očko, Tomo Jeseničnik, Boban Pijanmanov, Foto Nareks - Matej Nareks
 • Pot med krošnjami Pohorje - Iztok Medja, Tomo Jeseničnik
 • Arhiv turističnih ponudnikov
 • Arhiv LTO Rogla-Zreče, GIZ
 • Martin Mrzdovnik in Jaka Jazbec
 • Samo Jenčič, Zavod za varstvo narave RS, območna enota Maribor
 • Ana Šelih

PRAVNE INFORMACIJE/IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Ekipa Turistične destinacije Rogla-Pohorje se trudi, da bi bile vse informacije na tej spletni strani vedno pravilne in ažurno osvežene. Kljub temu napak, zamud in nejasnosti ni mogoče izključiti. LTO Rogla-Zreče, GIZ zato ne prevzema odgovornosti za celovitost, kakovost in točnost objavljenih podatkov. V kolikor opazite kakšno nepravilnost, pa bomo hvaležni za vaše opozorilo.

LTO Rogla-Zreče, GIZ ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe katere koli storitve, informacije ali objavljene vsebine.

Pridržujemo si pravico do sprememb, dopolnitev, izbrisa, objave ali umika objave vsebin in pravnih obvestil (delno ali v celoti) brez posebne najave in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb. 

Hkrati opozarjamo, da nimamo vpliva na kakovost informacij in izvedbo dogodkov/programov/storitev/ponudbe “tretjih oseb” in hkrati ne odgovarjamo za njihovo vsebino in pravilnost, tudi ne za verodostojnost in dostopnost zunanjih vsebin in spletnih strani, do katerih lahko vodijo povezave z naše spletne strani. Hkrati je možno, da te zunanje vsebine in spletne strani ne spoštujejo enakih načel glede zasebnosti, varovanja osebnih podatkov ali etičnost vsebine, ki se jih drži LTO Rogla-Zreče, GIZ.

Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu uporablja na lastno odgovornost.

Zapisi uporabnikov na družbenih omrežjih in drugih portalih z interaktivno vsebino (Facebook, Instagram, Trip Advisor, …), ki so povezane s spletno stranjo www.rogla-pohorje.si so avtorjeve osebne ocene in mnenja, in ne predstavljajo stališča LTO Rogla – Zreče, GIZ. Na družabnih omrežjih, s katerimi upravlja LTO Rogla-Zreče, GIZ, si pridržujemo pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli zapis, objavljen na družbenih omrežjih, ki kakorkoli krši pravice drugih ali je na kakršenkoli način nezakonit, žaljiv, sramotilen, vulgaren ali kakorkoli drug.

 

PRAVNO OBVESTILO O AVTORSKIH PRAVICAH

Vse informacije in gradiva (teksti, dokumenti, grafike in fotografije) na spletni strani in v družabnih medijih so predmet avtorske ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine LTO Rogla-Zreče, GIZ, TIC Slovenske Konjice in uporabljenih vsebin z njim povezanih partnerjev.

Dovoljena je izključno osebna, nekomercialna raba vsebin – prepisovanje, razmnoževanje ali druge oblike razširjanja vsebin v komercialne namene je dovoljeno zgolj z izrecnim pisnim dovoljenjem LTO Rogla-Zreče, GIZ. Pravna obvestilo se lahko kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki. Splošni pogoji uporabe fotografij in videoposnetkov v Mediateki, ki se nahaja na spletni strani, so navedeni TUKAJ.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Spoštujemo in varujemo vašo zasebnost. Za potrebe statistike uporabljamo t. i. piškotke (Cookies), ki pa ne posegajo v anonimnost brskanja po naših spletnih straneh. Svoje osebne podatke nam lahko zaupate na svojo željo in imate vedno tudi možnost, da se iz seznamov izpišete. Podatkov, ki nam jih boste zaupali, ne bomo razkrili ali posredovali tretjim ali nepooblaščenim osebam, in jih bomo uporabljali zgolj v namen, s katerim ste nam jih posredovali.

Na svojih spletnih straneh LTO Rogla – Zreče, GIZ zbira in obdeluje nekatere osebne podatke obiskovalcev (naročanje na elektronske novice, nakupi v spletni trgovini, nagradne igre) za potrebe ohranjevanja stika s strankami in tržnega obveščanja (preko elektronske pošte, remarketinga, oglaševanja na družbenih omrežjih, spremljanje branja poslanih elektronskih sporočil).

LTO Rogla – Zreče, GIZ se zavezuje, da bo vse osebne podatke varovala v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov in jih bo obdelovala in hranila le za interno uporabo skladno z namenom obdelave in jih bo posredovala le svojim pogodbenim obdelovalcem, ki jih bodo uporabljali le v obsegu kot in v okviru pooblastila LTO Rogla – Zreče, GIZ, pri čemer bodo tudi sami zagotavljali varstvo osebnih podatkov posameznika.

Da bi preprečila nepooblaščen dostop do teh podatkov in zagotovila njihovo ustrezno uporabo bo LTO Rogla – Zreče, GIZ uporabljala ustrezne tehnične in organizacijske postopke za njihovo zavarovanje.

Uporabniške pravice - pravice, povezane z osebnimi podatki, ki jih zbira LTO Rogla-Zreče, GIZ, najdete TUKAJ.

 

Avtorske in sorodne pravice za oblikovanje in programsko kodo spletne predstavitve ter za gradivo, ki je bilo uporabljeno pri pripravi vsebine in pri izdelavi spletne predstavitve, so urejene s pogodbo med naročnikom in izvajalcem in so zaščitene v skladu z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (Uradni list RS, št. 21-958/1995)