Publikacije

ZIMSKA ŠTEVILKA ČASOPISA TURISTIČNE DESTINACIJE ROGLA-POHORJE 2019/2020

Skupaj z vonjem po zimi med nas prihaja četrta številka časopisa Turistične destinacije Rogla-Pohorje, odeta v zimski plašč. Tudi tokrat smo jo pripravili v tiskani in digitalni verziji. Obiskovalcem naših krajev bo pomemben kažipot že ta december, pa vse tja do konca aprila 2020.

Na svojih barvitih straneh jih bo časopis usmerjal, kako najbolje »raziskati, občutiti in užiti«ta prekrasen delček severovzhodne Slovenije, nas pa spomnila, kako pomemben del tega kažipota smo ravno mi – ljudje, ki tukaj ponosno živimo in ustvarjamo.  

Časopis že drugo sezono zapored ustvarjamo skupaj s kreativnimi posamezniki, domačini, turističnim gospodarstvom in lokalnimi skupnostmi občin Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče, združenimi v Turistično destinacijo Rogla-Pohorje. Tokratna številka vas bo popeljala med pohorske smreke, ki jih od septembra naprej lahko občudujemo iz ptičje perspektive, na smučišča na Rogli in v termalne Zreče, pa tudi v tiste bolj skrite kotičke naše destinacije, ki tudi v zimskem času zagotavljajo 5* doživetja miru, spokojnosti in neokrnjene narave. Pišemo o ljudeh, ki »ustvarjajo s srcem« in obiskovalcem odpirajo svoja vrata, o izjemnem prireditvenem dogajanju, o skrivnostni baronici, Adelmi von Vay, in še o marsičem zanimivem.

Prelistajte ga tudi Vi in prisluhnite ponosnemu utripu srca zgodbe Turistične destinacije Rogla-Pohorje.

 

Časopis4_TD_Roga-Pohorje_ZIMA_naslovnica_mala

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TRETJA ŠTEVILKA ČASOPISA TURISTIČNE DESTINACIJE ROGLA-POHORJE - POMLAD / POLETJE 2019

Izšla je že tretja številka časopisa Turistične destinacije Rogla-Pohorje, tokrat ponovno v »zeleni« preobleki. Pripravili smo jo v tiskani in digitalni verziji.

Obiskovalcem naših krajev bo družbo delala od maja do konca novembra 2019 in jih usmerjala, kako najbolje »raziskati, občutiti in užiti« ta prekrasen delček severovzhodne Slovenije.

Časopis ustvarjamo skupaj s kreativnimi posamezniki, domačini, turističnim gospodarstvom in lokalnimi skupnostmi občin Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče, združenimi v Turistično destinacijo Rogla-Pohorje.

Tokratna številka prinaša namige o najatraktivnejših pomladno-poletnih doživetjih, o prekrasnih tekaških in drugih trasah za aktivne, o bogati zgodovini rodbine Windischgraetz na širšem območju Konjiškega, o ljudeh, ki »ustvarjajo s srcem« in obiskovalcem odpirajo svoja vrata, o izjemnem prireditvenem dogajanju in še o marsičem zanimivem.

Prelistajte jo tudi Vi in prisluhnite ponosnemu utripu srca zgodbe Turistične destinacije Rogla-Pohorje.

Želimo Vam prijetno branje. Svoj izvod lahko prelistate NA TEJ POVEZAVI

 

St3_Casopis_DRP_pomlad-poletje_2019_NASLOVNICA