Programi bivanja

Priložnost, da gostje doživijo pravi kmečki, podeželski pohorski utrip na Eko turistični kmetiji Urška…

Veste kako je spati na seniku? Vas zanima kako se speče kruh ali kako izgleda delavnica polstenja? Še veste kako izgleda zvezdnato nebo ponoči, kako je pobirati jajca v kurniku ali hraniti živali na kmetiji? Vse to in še več lahko doživite pri nas.

Gostilna in prenočišče Smogavc je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v osrčju pohorskih gozdov. 

Za vas so izbrali doživetje, ki vključuje aktivno spoznavanje lokalne dediščine v zelenem okolju pohorskih gozdov ter vključuje tudi izbrano lokalno domačo kulinariko ter unikatno sprostitveno noto.

Apartmaji Zero so del projekta Zero, ki močno poudarja pomen varovanja narave in samooskrbnosti. Prav s slednjo boste kot gostje s svojim bivanjem ničelno oziroma minimalno vplivali na okolje. Za vas, ki si želite doživeti nekaj več, smo pripravili tudi pester izbor atraktivnih doživljajskih programov.

Počitniška hiša Cokla na Rogli je značilna pohorska hiška za 6 oseb, ki jo krasita temno pobarvan les in pohorski skrilavec. Za vas, ki si želite doživeti nekaj več, smo pripravili tudi pester izbor atraktivnih doživljajskih programov.

Zelena destinacija Rogla-Pohorje vabi tudi v jesensko zimskem času. Preverite, kaj ponujajo Kratke  družinske počitnice v Dvorcu Trebnik - SOBE v Slovenskih Konjicah.​

Preživite svoj oddih v renesančni nastanitvi Dvorec Trebnik - SOBE v Slovenskih Konjicah in izberite paket Sproščujoče družinske počitnice.