Programi bivanja

Priložnost, da gostje doživijo pravi kmečki, podeželski pohorski utrip na Eko turistični kmetiji Urška…

Veste kako je spati na seniku? Vas zanima kako se speče kruh ali kako izgleda delavnica polstenja? Še veste kako izgleda zvezdnato nebo ponoči, kako je pobirati jajca v kurniku ali hraniti živali na kmetiji? Vse to in še več lahko doživite pri nas.

Hotel reAktiv je s svojo lokacijo čudovito izhodišče za aktiven oddih – snežni oz. pohodniški ali termalni, lahko pa tudi kot kombinacija obojega, seveda. Za učinkovito sproščanje na podeželju pa zvečer zavijte še v wellness s savnami in masažami.

Gostilna in prenočišče Smogavc je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v osrčju pohorskih gozdov. 

Za vas so izbrali doživetje, ki vključuje aktivno spoznavanje lokalne dediščine v zelenem okolju pohorskih gozdov ter vključuje tudi izbrano lokalno domačo kulinariko ter unikatno sprostitveno noto.

Apartmaji Zero so del projekta Zero, ki močno poudarja pomen varovanja narave in samooskrbnosti. Prav s slednjo boste kot gostje s svojim bivanjem ničelno oziroma minimalno vplivali na okolje. Za vas, ki si želite doživeti nekaj več, smo pripravili tudi pester izbor atraktivnih doživljajskih programov.

Počitniška hiša Cokla na Rogli je značilna pohorska hiška za 6 oseb, ki jo krasita temno pobarvan les in pohorski skrilavec. Za vas, ki si želite doživeti nekaj več, smo pripravili tudi pester izbor atraktivnih doživljajskih programov.

Apartmaji Dandi Rogla vam ponujajo objekte na dveh lokacijah, v  Lukanji kjer je pri njihovih Pohorskih hišah tolmun izvirske vode, urejen pa je tudi prostor za piknik ob potoku, ter na Rogli v spodnji vrsti apartmajskih hiš s pogledom na Dravinjsko dolino.   

Obe lokaciji sta idealno izhodišče za pohodništvo, gorsko kolesarjenje, druge športe in sprostitev. Za vas, ki si želite doživeti nekaj več, smo pripravili tudi pester izbor atraktivnih doživljajskih programov.