Aktivno po poteh pohorske dediščine in kulinarike z gostilno Smogavc

Gostilna in prenočišče Smogavc je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v osrčju pohorskih gozdov. 

Za vas so izbrali doživetje, ki vključuje aktivno spoznavanje lokalne dediščine v zelenem okolju pohorskih gozdov ter vključuje tudi izbrano lokalno domačo kulinariko ter unikatno sprostitveno noto.

Vas Gorenje pri Zrečah se nahaja na 760 metrih nadmorske višine v zeleni destinaciji Rogla-Pohorje, kjer so na voljo številne možnosti aktivnosti in doživetij. V gostilni Smogavc so za vas izbrali doživetje, ki vključuje aktivno spoznavanje lokalne dediščine v zelenem okolju pohorskih gozdov ter vključuje tudi izbrano lokalno domačo kulinariko ter unikatno sprostitveno noto.

 

Slovenia green destination gold logo

Kako bo potekal vaš dan:

Zbrali se boste pri gostilni Smogavc, kjer boste prejeli električno kolo ter navodila za doživetje v tiskani obliki na zloženki in digitalni obliki, kjer je vrisana pot. Skozi aktivnosti se bodo, ob pogledih na zelene pohorske gozdove, aktivirali vsi vaši čuti. Na poti se boste na jasi okrepčali z malico iz košarice dobrot in si vzeli čas za počitek v mirnem okolju. Izlet boste zaključili z edinstvenim sproščanjem v unikatni savni brunarici (2 uri) v prijatnem gorskem wellnessu z meditativno glasbo gozda in izbranimi zelišči.

 

Cena doživetja na osebo:

  • 60,00€ (2-4 osebe)
  • 55,00€ (5-6 oseb)

Večje število oseb na povpraševanje.

V ceno vključeno:

  • Prihod na izhodiščno točko, informacije s kratko predstavitvijo programa;
  • Izposoja e-kolesa (dodatna oprema na povpraševanje),
  • brošura z navodili in namestitev aplikacije za pametni telefon, košarica dobrot;
  • Savna v brunarici (2h)

    Doživetje traja okvirno do 5 ur.

Po zaključenem doživetju lahko nadaljujete dan še s kulinaričnim razvajanjem v gostilni Smogavc, kjer lahko poskusite izbrano lokalno in sezonsko kulinariko ter kupite tudi produkte kmetije in gostilne Smogavc. Če pa želite raziskati tudi okolico zelene destinacije Rogla-Pohorje, lahko svojo namestitev poiščete v sobah gostilne Smogavc ali apartmajih Smogavc.

 

Več o gostilni Smogavc in drugih možnostih doživetij si preberite TUKAJ