Wellness Idila

Wellness Idila v Termah Zreče slovi po štirih svetovih: Naturi, Lepoti, Romantiki in Orientu, ki vsak s svojim edinstvenim dotikom doseže prijetno sprostitev.

Preverite cenik in delovni čas Wellnessa Idila v Termah Zreče.

Mirno, prelepo pohorsko okolje nas na nevsiljiv način prisili, da si vzamemo tudi čas zase. Iz Wellnessa Idila v Termah Zreče sijeta dobra, mirna energija in nasmeh prijaznega osebja.

4 svetovi Wellnessa Idila v Termah Zreče

Wellness Idila je zgrajen na zgodbi štirih svetov, ki so unikatni vsak v svoji tradiciji in tehniki dotikov ter v značilnih vonjih:

  • Idila Nature svoje bogastvo črpa neposredno iz pohorske narave in ponuja masažo z mošnjički pohorskih zelišč ali masažo s polaganjem pohorskih kamnov, pa tudi naravne pilinge in obloge ter posebno skrb terapevtov za moč dotika, ki lahko okrepi imunski sistem.
  • Idila Romantike je prostor za doživljanje iskrenih, toplih trenutkov v dvoje, stran od hitrega življenja in le ob soju sveč in kozarcu dobre penine – npr. v božanski kopeli in zasebno finsko savno.
  • Idila Lepote je svet lepotnih tretmajev, ki skrbijo za skladnost zunanje in notranje lepote. Najboljše iz narave, zbrano v negah obraza in telesa, skrbi za sijočo kožo in brezhibne nohte ter tehnikah za čvrsto telo.
  • Svet orientalskih masaž Sawaddee nosi tisočletno znanje Orienta: tradicionalno tajsko terapijo in ayurvedske ideje Indije.

Namig za največjo posebnost Wellnessa Idila v Termah Zreče

Naj vam prišepnemo: ena najbolj edinstvenih je masaža z mošnjički pohorskih zelišč. S snopki zeli, nabranih na Pohorju, napolnijo mehke snopke in jih ogrete polagajo po vašem telesu skupaj z aromatičnimi olji. V kombinaciji s švedskimi tehnikami masaže boste prerojeni, vaša koža pa spet obogatena.