Dobrodošli v destinacijo
ROGLA POHORJE

Razišči, Občuti, Užij...

eu-logo-header eu-logo-header

Novice

21. nov. 2019

Turistična destinacija Rogla-Pohorje skupaj na poti že štiri leta

Naša Turistična destinacija Rogla Pohorje šteje že četrto leto povezovanja, nastopanja na trgu in skupnih odločitev. Lani je postala ena izmed 35 vodilnih destinacij v Sloveniji in s tem relevanten sogovornik STO ter se uspešno utrdila na slovenskem turističnem zemljevidu v okviru Alpske Slovenije. Ponuja vedno več novih, zanimivih in turistično privlačnih storitev in produktov, zato je zanimanje za našo destinacijo vedno večje. Pooseblja namreč tisto, k čemur današnji človek stremi – k zelenemu, aktivnemu in zdravemu.
19. nov. 2019

Digitalna Destinacija Rogla-Pohorje

Danes obiskovalci pri raziskovanju novih turističnih destinacij iščejo inovativno turistično ponudbo, storitve in produkte, ki mu ponudijo nekaj več. Vedno bolj pri tem postaja pomembno digitalno pojavljanje turistične destinacije. Že pri rezervaciji in odkrivanju, kam se bo turist podal, igra pomembno vlogo spletna stran. Ko turist vstopi v novi kraj, pa je dobro, da lahko turistični ponudniki prepoznavno vodijo turista do svoje točke, naj bo to restavracija, muzej ali kulturna dediščina.

Dogodki za vsak okus

november 2019

po to sr če pe so ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Slovenske Konjice
26. dec. 2019

SREČNO POT…V NOVO LETO

V  prazničnem decembru se bomo pod sloganom »Srečno pot…v novo leto« ponovno spominjali nekdanjega vlaka »KONJIČANA«.

Rogla
18. jan. 2020

FIS Svetovni pokal v deskanju na snegu v paralelne veleslalomu

Rogla že vrsto let gosti FIS Svetovni pokal v deskanju na snegu. Tudi v prihodnji sezoni se bodo deskarji pomerili v paralelnem veleslalomu na smučišču Jasa.

Očarljive počitnice vsak dan v letu

Prvo brstenje, sveži gozdovi, obarvani vinogradi ali snežno kraljestvo.
Vsak dan drugačen, vsak dan navdihujoč.

@ROGLAPOHORJE

Some delicious treats from @mala_kmetija from Slovenske Konjice. 🎂 📸 Repost from @mala_kmetija ...….........................…...................... #ExploreFeelEnjoy

Sestavite svoje Rogla–Pohorje počitnice

Da se udobno nastanite na pohorskem podeželju in vzdolž Dravinjske doline, preprosto pomeni umik od vsakdanjega vrveža. Ena največjih prednosti, pa tudi znamenitost Pohorja so prijazni in gostoljubni domačini, ki na široko odprejo vrata svojih kmetij, apartmajev, manjših in večjih hotelov, pri tem pa nikoli ne skoparijo s širokim, toplim nasmehom.
nastanitve
map

Destinacija skritih zakladov

Turistična destinacija Rogla-Pohorje se razteza preko mogočnega Pohorja, ki mu kraljuje Rogla, mimo vinorodnih gričev, kjer se uravna v pomirjujočo Dravinjsko dolino. Skrito Vitanje, turistične Zreče, bela Oplotnica in slikovite Slovenske Konjice so čaroben kotiček s pohorsko energijo, dragulji narave, častitljivo zgodovino – in največjim zakladom: prijaznimi ljudmi.

Prav ti zanesljivo vedo, zakaj vas vabijo z geslom: Razišči, Občuti, Užij.