star
star
star
star

Hotel Planja

Hotel Planja je srce Rogle, ki ga za udobne počitnice skorajda na smučišču ali pohodniškem izhodišču rade izberejo družine.

Hotel Planja

Rogla 1
3214 Zreče

Hotel Planja

Rogla 1
3214 Zreče

Hotel sestavljajo prostrani in udobni prostori:

  • 2 všečni enoposteljni sobi,
  • 10 simpatičnih dvoposteljnih sob,
  • 3 družinske sobe 1/2 + 1 (soba ima dodatno ležišče),
  • 11 družinskih sob 1/2 + 2 (soba ima 2 dodatni ležišči v predprostoru) in
  • 3 hotelski apartmaji (apartma ima 2 dodatni ležišči v predprostoru). 

V vseh sobah boste našli satelitsko televizijo, telefon, brezžični internet, mini bar, sef, prezračevalni sistem in kopalnico s tušem ali kadjo.

Hotel Planja je srce Rogle – je kompleks, ki pod isto streho priročno povezuje Hotel Rogla Superior, sproščujoči Wellness Planja z bazenom in savnami, šolo snežnih športov in izposojo smučarske opreme, dve restavraciji, poslovne prostore, Snežno dvorano za prireditve in osebne dogodke ter vrhunsko športno dvorano s fitnesom in plezalno steno. Prebujanje v Hotelu Planja predstavlja izjemno udobje, saj ste takoj po krepčilnem zajtrku le nekaj metrov proč od smučišča ali vašega pohodniškega izhodišča, s čimer postanejo aktivne počitnice za družine toliko enostavnejše.

Kuhali vam bodo hišni kuharski mojstri v odlični hotelski restavraciji, kdaj pa kdaj, za spremembo, pa lahko zavijete tudi v Staro kočo, ki ponuja značilne pohorske jedi in je prav tako del kompleksa.

Parkirate lahko brezplačno v bližini kompleksa ali najamete mesto v garažni hiši.

test
10KM
Terme Zreče
test
Internet
test
Izposoja koles
test
Bazen
test
Wellness