Golf Zlati Grič

Ljubitelji golfa se preizkusite na enem najlepših igrišč za golf v vsej Sloveniji – med vinorodnimi griči Škalc in Zlatega griča.

Preverite še delovni čas in cenik Golfa Zlati grič.

Pravijo, da Zlati grič med svojimi prostranimi slikovitimi vinogradi skriva najlepše igrišče za golf v vsej Sloveniji. 9 razgibanih igralnih polj s skupno dolžino 2500 metrov, ki jih lahko obiščete od marca do novembra, je božansko zlitih z idilično krajino.

Profesionalci, začetniki, še nikoli na golfu?

Igra na igriščih za golf Zlatega griča je sicer zahtevna, vendar ponuja sproščujočo in izzivov polno partijo tudi za manj izkušene igralce. Če se z golfom še niste srečali, pa je tukaj izjemna priložnost, da se v njem preizkusite prvič – naučite se golfa na vadišču na Dobravi pod okriljem golf kluba Zlati grič.

3 namigi za popoln dan po igri golfa:

  • Recepcija igrišča za golf vam ponuja tudi izbor vseh vrhunskih vin Zlatega griča. V neposredni bližini si lahko privoščite tudi ogled moderne Vinske kleti Zlati grič s pokušnjami vin.
  • Za lačne po golfu ima vrata odprta Gostilna Grič, ki jo opazujete z vseh koncev igrišča. Od tam se boste razgledali po igrišču in Slovenskimi Konjicami pod griči.
  • Igro podaljšajte v izlet in obiščite še prelepo staro trško jedro Slovenske Konjice.