Priporočila in predlogi Turistične destinacije Rogla-Pohorje v času epidemije

29. apr. 2020
Za omilitev posledic epidemije COVID-19 na področju turizma, smo za naše turistične ponudnike pripravili nekaj priporočil in predlogov.

Spoštovani soustvarjalci Turistične destinacije Rogla-Pohorje,

 

v času izrednih razmer, ko je koronavirus na glavo postavil naša življenja in praktično zaustavil turistični sektor, smo člani ožje ekipe TDRP z Vami.


Trudimo se budno spremljati razmere v Sloveniji in v svetu, slediti navodilom Vlade, MGRT, STO in drugih pristojnih institucij ter z njimi preko različnih kanalov obveščanja seznanjati Vas in splošno javnost na našem območju. Skrbimo tudi za prilagojeno promocijo destinacije v skladu z nacionalno kampanjo #OstaniDoma #PotujJutri ter izvajamo prijave na aktualne razpise.


Navodil in priporočil, kako v teh časih ravnati je veliko, še več pa vprašanj in izzivov, ki se porajajo v glavah vseh nas, ko mislimo na »turistični jutri«. Da bi Vam nekoliko olajšali zbiranje informacij in iskanje odgovorov na pereča vprašanja, smo v priloženem dokumentu zbrali Priporočila in predloge TDRP za omilitev posledic epidemije COVID-19 na področju turizma. Verjamemo, da bomo s sodelovanjem in povezovanjem na vseh ravneh naših življenj, skupaj znali poiskati pot tudi iz teh nenavadnih razmer.


Predlagamo, da si pomagamo tudi tako, da po družbenih omrežjih delimo naše »ključnike« (t.i. hashtag-e):

#RoglaPohorje in #RazisciObcutiUzij (za domači trg),

#RoglaPohorje in #ExploreFeelEnjoy (za tuje trge).

Označite nas tudi ob Vaših objavah (Facebook Rogla-Pohorje in še posebej na Instagramu @roglapohorje), saj bomo tudi mi z veseljem delili vaše objave.


Za kakršna koli druga vprašanja, pobude in predloge pa smo Vam na voljo na znanih kontaktih. Obrnite se na nas, če menite, da vam lahko kakorkoli pomagamo.


#OstaniteZdravi #OstaniteDoma


Ekipa Turistične destinacije Rogla-Pohorje

 

Priloge:

Priporočila in predlogi TDRP za omilitev posledic epidemije COVID-19 na področju turizma

 

Predlogi ukrepov partnerstva za Pohorje in treh vodilnih destinacij za omilitev posledic epidemije COVID-19 na področju turizma