star
star
star
star

Hotel Atrij Superior

Hotel Atrij Superior v Termah Zreče je prestižen hotel, ki združuje le najboljše iz pohorskega sveta in ponuja izvrsten nivo udobja in kakovosti.

Hotel Atrij Superior

Cesta na Roglo 15
3214 Zreče

Hotel Atrij Superior

Cesta na Roglo 15
3214 Zreče

Celoto hotela gradijo čudoviti prostori:

  • 19 prijetnih, prostornih dvoposteljnih sob z balkonom (30,8 m2),
  • 6 dvoposteljnih sob z masažno kadjo v sobi in francoskim balkonom,
  • 3 wellness suite Gala s spalnico ter kopalnico s toplim keramičnim ležiščem, masažno kadjo in finsko savno (44,5 m2),
  • 5 dvoetažnih wellness suit Gala Prestige z dnevnim prostorom v pritličju, spalnico v nadstropju, kopalnico z masažnim tušem in finsko savno ter masažno kadjo na zunanji terasi,
  • 2 dvoposteljni sobi z balkonom, povezani s suito Gala Prestige,
  • 10 dvoposteljnih družinskih sob s 4 osnovnimi ležišči, 2 kopalnicama in balkonom.

Družinsko sobo sestavljata dve povezani dvoposteljni sobi.

Vse sobe so opremljene s kakovostnim pohištvom, televizijo, telefonom, brezžičnim internetom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in kopalnico s tušem ali kadjo.

slovenia_green_accommodation

Hotel Atrij Superior v Termah Zreče gradita prefinjenost in eleganca. Poleg pomirjujoče estetske vrednosti in usmerjenosti v detajle, da je gostu ponujeno res najbolj izvrstno, kar podpohorski svet lahko ponudi, hotel navdihuje zgodba o jabolku – sadežu, ki ohranja mladost in predstavlja naravni vir zdravja in energije. Pozorno opazujte in najdite rdečo nit jabolka tako v kakovostni opremi hotela, v sadovnjakih, ki ga obdajajo, ter celo v izdelkih hišnih kuharskih mojstrov.

Vse na dlani

Hotel ponuja blagodejne termalne bazene, po zeliščih dišečo Savno vas, Wellness Idila s 4 svetovi: Idilo Lepote, Idilo Nature, Idilo Romantike in Orientom, imenitne moderne seminarske dvorane, prijetno kavarno z odlično kavo in zelenim atrijem ter izvrstno Restavracijo Atrij A la carte, ki navdih črpa v svežih, sezonskih in lokalnih sestavinah.

Ste vedeli?

Hotel Atrij Superior je v svoji skrbi za okolje in trajnostni naravnanosti prejel mednarodni okoljski znak EKO Marjetico.

test
15KM
Rogla
test
0KM
Terme Zreče
test
Internet
test
Izposoja koles
test
Bazen
test
Wellness