star
star
star
star

Hotel Natura

Hotel Natura je postavljen ob rob prostranega pohorskega gozda, da vas ob priprtem oknu že zjutraj poboža smrekova aroma svežega gorskega zraka na Rogli.

Hotel Natura

Rogla 1
3214 Zreče

Hotel Natura

Rogla 1
3214 Zreče

Hotel sestavljajo okusno opremljeni prostori:

  • 2 prijetni enoposteljni sobi,
  • 7 udobnih dvoposteljnih sob in
  • 7 prostornih apartmajev (1/2+1 ali 1/2+2) s kuhinjsko nišo.

Sobe so prostorne in v njih sveti naravna svetloba. Vse so opremljene s kakovostnim pohištvom, satelitsko televizijo, telefonom, brezžičnim internetom, mini barom, sefom, prezračevalnim sistemom in kopalnico s tušem.

 

slovenia_green_accommodation

Hotel Natura je postavljen ob rob prostranega pohorskega gozda, da vas ob priprtem oknu že zjutraj poboža smrekova aroma svežega gorskega zraka na Rogli. Hotel je ljubek in domačen – malenkost odmaknjen, a vendarle le nekaj metrov od vrha Rogle. V z lesom oblečeni recepciji vas ob kaminu pričaka prijazno osebje. Je del smučarsko tekaškega centra in zato izjemno izhodišče za opazovanje snežne narave s tekaških smuči.

Kar vam srce poželi …

S terase, ki objema celoten hotel, tudi odlično Restavracijo Brusnica, vam bo pogled segel daleč preko dreves. Prav tam vam lahko postrežejo z izbranimi jedmi z znakom kakovosti Okusi Rogle, še preden pobegnete v Wellness Natura z vrhunskimi masažami in panoramsko savno, ki navdih išče v okoliški naravi.

Parkirate lahko brezplačno pred hotelom ali najamete mesto v garažni hiši.

Ste vedeli?

Mednarodno ocenjevanje smučišč Skiarea Test je hotel Natura nagradilo kot najbolj priljubljen gorski hotel. Hotel se ponaša tudi z mednarodnim okoljskim znakom EKO Marjetico.

test
0KM
Rogla
test
10KM
Terme Zreče
test
Internet
test
Invalidom prijazno
test
Wellness