star
star
star

Gostilna in Prenočišče Smogavc

Gostilna in prenočišče Smogavc je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v osrčju pohorskih gozdov. Nastanitvena ponudba vključuje lokalna doživetja, kulinarična ponudbi pa je dodanih veliko surovin domače kmetije iz lastnega rastlinjaka, njiv in sadovnjakov.

Gostilna in Prenočišče Smogavc

Gorenje pri Zrečah 27
3214 Zreče

Gostilna in Prenočišče Smogavc

Gorenje pri Zrečah 27
3214 Zreče

Izbirate lahko med:

11 sobami:

  • dvoposteljno sobo z zakonsko posteljo,
  • triposteljno sobo z zakonsko posteljo in enim dodatnim ležiščem,
  • štiriposteljno sobo zakonsko posteljo in dvema dodatnima ležiščema na pogradu,
  • družinsko sobo z ločenim spalnim in bivalno-dnevnim prostorom za največ 8 oseb.

Sobe nudijo vse za sproščujoč oddih: balkon ali teraso z lepim razgledom, LCD televizor, brezplačen brezžični internet in kopalnico.

3 apartmaji:

  • apartmajem Tisa v pritličju, ki ima spalnico z zakonsko posteljo ter 2 dodatni ležišči na 2 kavčih v dnevno-bivalnem prostoru s kuhinjo in jedilnico, zasebno kopalnico in toaleto.
  • apartmajema Jerebika in Divja češnja v prvem nadstropju, ki imata spalnico z zakonsko posteljo in enojno posteljo ter dve dodatni ležišči na kavču v dnevno-bivalnem delu, kjer je prav tako urejena kuhinja z jedilnico ter zasebno kopalnico s toaleto.

Tudi v apartmajih je balkon ali terasa z lepim razgledom, LCD televizor in brezplačen brezžični internet.

slovenia_green_accommodationsto logo slovenia green cusine-02

Gostišče Smogavc v vasi Gorenje pri Zrečah z ljubeznijo in nezmotljivim občutkom za drobne pozornosti deluje v osrčju pohorskih gozdov, nekje na pol poti med Zrečami in Roglo,  že več kot 30 let. Gre za družinsko podjetje, ki živi to, kar počne. Kdor je že bil pri Smogavcu, vam bo povedal, da je tam že zrak malo drugačen, da so prostori vabljivi, ljubki in prijazni ter da se enostavno ne gre izogniti dobri domači hrani.

Zvesti Pohorju

Njihove sobe so prijetne in tradicionalne, medtem ko apartmaji nosijo dobršno mero modernega duha, a vendarle so prav vsi prostori zvesti pohorski tradiciji. Kako ne bi bili, ko pa ponujajo panoramske poglede na obronke Pohorja.

test
11KM
Rogla
test
6KM
Terme Zreče
test
Internet
test
Izposoja koles
test
Hišni ljubljenčki dovoljeni