MODRI PAKET

V Turistični destinaciji Rogla-Pohorje smo za Vas pripravili nekaj privlačnih paketov doživetij, ki jih lahko dokupite v sklopu vnovčenja državnih turističnih bonov ali pa tudi kar tako. Vsebine paketov smo skrbno oblikovali z mislijo na Vas in na to, da boste naše kraje lahko doživeli v polnem pomenu slogana »Razišči, občuti, užij«.

Dobrodošli pri nas.

Zdaj je čas!

Rezervacija paketa je zelo enostavna in poteka v le nekaj korakih:

Rezerviraš nastanitev pri izbranem ponudniku

Izbereš paket, ki ti je najbolj pisan na kožo

Prevzameš voucher v pisarni LTO Rogla-Zreče

»Raziščeš, občutiš in užiješ« Turistično destinacijo Rogla-Pohorje

 V Turistični destinaciji Rogla-Pohorje bo to poletje pestro in predvsem aktivno! Za Vas smo pripravili tedenski program poletnih vodenih doživetij v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje. Brezplačen avtobus na Roglo, ter brezplačen HOP ON HOP OFF BUS po destinaciji Rogla - Pohorje. 

 

Rezervacije in nakup paketov:

LTO Rogla-Zreče, GIZ - Turistično informacijski center Zreče

Cesta na Roglo 13b

3214 Zreče

Več informacij in rezervacije:

booking@rogla-zrece.si

T 03 759 04 70

Modri paket zajema:

  • 1 x vstopnino na Pot med krošnjami Pohorje,
  • 1 x  karto za celodnevno kopanje v termah Zreče,
  • pohodni zemljevid destinacije Rogla Pohorje,
  • destinacijski časopis.

 

Dober kilometer dolga Pot med Krošnjami Pohorje, ki se nahaja v osrčju mogočnih pohorskih gozdov, bo prava osvežitev in edinstvena sprostitev za oči. Postali boste delček gozdnega življenja ter se srečali s številnimi živalmi in rastlinami, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Ne bodite le opazovalci, Turistično destinacijo Rogla‒Pohorje spoznajte z vsemi svojimi čuti v okviru vodenega pohoda po okolici po tedenskem razporedu aktivnosti. Naj bo to pohorski vetrič, ki vam mrši lase med adrenalinskimi podvigi in pogled nad gozdnatim hribovjem v okviru Izbranega doživetja Rogle. Terme Zreče so izvrstna priložnost za sprostitev in umirjanje v zdravilni termalni vodi. Pozimi v toplih brbotajočih bazenih, poleti v Gozdnem vodnem parku.

Cena paketa: 

  • 28 € na osebo

 

Opombe: DDV JE VKLJUČEN V CENO, pridržujemo si pravico do spremembe cen in vsebine paketov.