Brezplačna vodenja po Žički kartuziji

Vse tja do konca novembra vas vabimo na zanimivo raziskovanje Žičke kartuzije v družbi naših izkušenih turističnih vodnic. Vzemite si čas in se z vodnicami sprehodite skozi "Življenje kartuzijanov".

Obvezne so predhodne prijave na info@tickonjice.si ali 03 759 31 10.

Vstopnina za Žičko kartuzijo za udeležence vodenj znaša 3 € / osebo.

Vodenje se osredotoča na kartuzijana kot posameznika in kartuzijanski red kot skupino posameznikov, ki so s svojim delom in znanjem močno vplivali na razvoj pokrajine in življenja ljudi praktično na celotnem območju današnje Turistične destinacije Rogla-Pohorje.

Nepozabno doživetje pristnega stika z naravo in preteklostjo, napolni telo in duha s posebno energijo ter vliva novih moči. Obiskovalci se med vodenjem srečajo s tistimi, ki soustvarjajo kartuzijansko zgodbo – zeliščarjem, lončarjem, vrtnarjem, jim zastavijo vprašanja, poskusijo ali kupijo lahko njihove izdelke, kar še poglobi pristnost in avtentičnost doživetja.

Doživetje udeleženca vključuje kot aktivnega soustvarjalca, skozi zgodbe se nauči nekaj  novega (ne gre za faktografsko podajanje podatkov), kartuzijanska zgodba pa se dotakne njihovih čustev. Daje jim občutek individualnosti in butičnosti.

 

Obvezne so predhodne prijave na info@tickonjice.si ali 03 759 31 10.  

Vstopnina za Žičko kartuzijo za udeležence vodenj znaša 3 € / osebo.  

 

Termine si oglejte TUKAJ

 

Brezplačna vodenja nam omogoča Slovenska turistična organizacija.  

Pridržujemo si pravico do spremembe terminov glede na zasedenost posameznega termina. O zasedenosti terminov vas bomo sproti obveščali na naših družbenih omrežjih.


Vsa vodenja bodo izvedena v skladu z priporočili NIJZ.  

Potepajte se z nami!  

 

#ifeelsLOVEnia #mojaSlovenija #ZickaKartuzija #SlovenskeKonjice #RoglaPohorje