Aktivno doživetje za vso družino

V Turistični destinaciji Rogla-Pohorje smo za Vas pripravili nekaj privlačnih paketov doživetij, ki jih lahko dokupite v sklopu vnovčenja državnih turističnih bonov ali pa tudi kar tako. Vsebine paketov smo skrbno oblikovali z mislijo na Vas in na to, da boste naše kraje lahko doživeli v polnem pomenu slogana »Razišči, občuti, užij«.

Dobrodošli pri nas.

Zdaj je čas!

Rezervacija paketa je zelo enostavna in poteka v le nekaj korakih:

 1. Rezerviraš nastanitev pri izbranem ponudniku
 2. Izbereš paket, ki ti je najbolj pisan na kožo
 3. Prevzameš voucher v pisarni LTO Rogla-Zreče
 4. »Raziščeš, občutiš in užiješ« Turistično destinacijo Rogla-Pohorje

V Turistični destinaciji Rogla-Pohorje bo to poletje pestro in predvsem aktivno! Za Vas smo pripravili tedenski program poletnih vodenih doživetij v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje. Brezplačen avtobus na Roglo, ter brezplačen HOP ON HOP OFF BUS po destinaciji Rogla - Pohorje. 

 

 

Rezervacije in nakup paketov:

LTO Rogla-Zreče, GIZ - Turistično informacijski center Zreče

Cesta na Roglo 13b

3214 Zreče

Več informacij in rezervacije:

booking@rogla-zrece.si

T 03 759 04 70

Paket Aktivno doživetje za vso družino zajema:

 • 1 x Vstop za vso družino na Pot med krošnjami Pohorje,
 • 1 x Vstop za vso družino v Mini Zoo Land Slovenske Konjice
 • Pohodni zemljevid destinacije Rogla - Pohorje
 • Destinacijski časopis

Cena paketa:

 • 60 €* za družino

*Cena paketa velja za 2 odrasla in 1 ali 2 otroka

Dober kilometer dolga Pot med Krošnjami Pohorje, ki se nahaja v osrčju mogočnih pohorskih gozdov bo prava osvežitev in edinstvena sprostitev za oči. Postali boste delček gozdnega življenja ter se srečali s številnimi živalmi in rastlinami, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Ne bodite le opazovalci, Turistično destinacijo Rogla‒Pohorje spoznajte z vsemi svojimi čuti  v okviru vodenega pohoda po okolici po tedenskem razporedu aktivnosti. Poiščite svoj mir med njenimi dragulji v častitljivi razbohoteni naravi. Odprite svoje otroške oči sebi in svojim otrokom. Spoznajte naravne procese v gozdu o tem, kako jih zaščititi in o zanimivih dejstvih, ki vam bodo pomagala razumeti, kaj gozd in njegovi prebivalci potrebujejo za življenje in uspevanje. Od zelenega, gozdnega območja v domišljijski svet, ki vam ga pričara živalski vrt in tematski park Mini Zoo Land. Vstopili boste v skrivnostni svet starodavnih kultur, sredi džungle polne nevarnosti in osupljivih lepot

Opombe:

 • DDV JE VKLJUČEN V CENO
 • Paket se izkoristi v času bivanja.
 • Pridržujemo si pravico do spremembe cen in vsebine paketov.