Preplet tradicije in sodobnosti

V Turistični destinaciji Rogla-Pohorje smo za Vas pripravili nekaj privlačnih paketov doživetij, ki jih lahko dokupite v sklopu vnovčenja državnih turističnih bonov ali pa tudi kar tako. Vsebine paketov smo skrbno oblikovali z mislijo na Vas in na to, da boste naše kraje lahko doživeli v polnem pomenu slogana »Razišči, občuti, užij«.

Dobrodošli pri nas.

Zdaj je čas!

Rezervacija paketa je zelo enostavna in poteka v le nekaj korakih:

 1. Rezerviraš nastanitev pri izbranem ponudniku
 2. Izbereš paket, ki ti je najbolj pisan na kožo
 3. Prevzameš voucher v pisarni LTO Rogla-Zreče
 4. »Raziščeš, občutiš in užiješ« Turistično destinacijo Rogla-Pohorje

V Turistični destinaciji Rogla-Pohorje bo to poletje pestro in predvsem aktivno! Za Vas smo pripravili tedenski program poletnih vodenih doživetij v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje. Brezplačen avtobus na Roglo, ter brezplačen HOP ON HOP OFF BUS po destinaciji Rogla - Pohorje. 

 

Rezervacije in nakup paketov:

LTO Rogla-Zreče, GIZ - Turistično informacijski center Zreče

Cesta na Roglo 13b

3214 Zreče

Več informacij in rezervacije:

booking@rogla-zrece.si

T 03 759 04 70

 

 

Paket Preplet tradicije in sodobnosti zajema:

 • 1 x Vstop na Pot med krošnjami Pohorje
 • 1 x Vstop v Žičko Kartuzijo
 • 1 x Vstop v Center Noordung,
 • Zemljevid destinacije Rogla-Pohorje,
 • Destinacijski časopis.

Cena paketa:

 • 28 € na osebo

Dober kilometer dolga Pot med Krošnjami Pohorje, ki se nahaja v osrčju mogočnih pohorskih gozdov bo prava osvežitev in edinstvena sprostitev za oči. Postali boste delček gozdnega življenja ter se srečali s številnimi živalmi in rastlinami, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Bodite med prvimi in doživite adrenalinsko izkušnjo s spustom po vijugastem toboganom z vrha stolpa. Ne bodite le opazovalci, Turistično destinacijo Rogla-Pohorje spoznajte z vsemi svojimi čuti  v okviru vodenega pohoda po okolici po tedenskem razporedu aktivnosti. Poiščite svoj mir med njenimi dragulji v častitljivi razbohoteni naravi. Prečešite zgodovino, ki sestavlja dušo teh krajev. Možnosti je neskončno. Od tistih bolj adrenalinskih, do umirjenih ter celo virtualnih – vedno pa v objemu neokrnjene narave. Žička kartuzija je nekdanji samostan, nekoč dom »belih menihov«, danes pa mesto za sprostitev, pobeg od vrveža. Center Noordung v Vitanju pa odkriva skrivnosti vesolja z virtualno resničnostjo, projekcijami in razstavami.

Opombe:

 • DDV JE VKLJUČEN V CENO
 • Paket se izkoristi v času bivanja.
 • Pridržujemo si pravico do spremembe cen in vsebine paketov.