Energijski park Rogla

Energijski park Rogla je park, zasnovan na avtentični geomantijski študiji lokacije, ki z energijskimi točkami pomirja, pomaga regeneraciji in poišče stik z naravo.

Za več informacij se oglasite v Hotel Natura na Rogli:

T: +386 (0)3 757 72 80

E: rogla@unitur.eu

Energijski park Rogla leži ob Hotelu Natura na Rogli in je skupaj s Čutno potjo del enotne cone sprostitve, umiritve ter stika s seboj in naravo.

Ponotranjenje in meditacija v Energijskem parku Rogla

Energijski park Rogla je avtentično zasnovan na naravni danosti energijskih točk geosfere Rogle, kjer se človek ponovno poveže z zdravilnimi viri Zemlje. Celotno območje ob Hotelu Natura ima značaj ponotranjenja, še posebej izrazito pa je vzdušje miru. Zdravilni kamni so bili postavljeni na osnovi geomantijske študije lokacije. Energijske točke služijo regeneraciji, ob pomoči geomantijskega vodiča pa boste s posebnimi holističnimi vajami vzpostavili stik z zemeljsko kozmično povezavo, ki deluje na duhovno in fizično telo za polno vitalizacijo.

K sproščanju v Energijskem parku Rogla dodajte še vodeno Doživetje pohorskega gozda z vsemi čutili, ki nosi znak Okusi Rogle:

  • bosonogi sprehod po Čutni poti, kjer boste pod stopali začutili naravne pohorske elemente, vonjali zelišča, opazovali gozd in se lotili knajpanja kar v naravi;
  • spoznavanje dendroterapije, ki raziskuje zdravilno moč dreves;
  • pogostitev na travnati preprogi;
  • antistresno masažo v Hotelu Natura.