Mala Kmetija

Mala Kmetija je ljubek dom gospe Branke, popolna kombinacija rustikalnosti in modernega, ki ponuja prenočišča in zakladnico domačih kulinaričnih dobrot.

Mala Kmetija je ljubek dom gospe Branke, ki ga s toplim nasmehom odpre prišlekom. V stari hiši še veje duh rustikalnosti in spoštovanja do tradicije prednikov, vanj pa se je nevsiljivo naselila skrbno izbrana okusna sveža nota. K prijetni domačnosti dodata še prelesten vonj iz Brankine kuhinje in bujen vrt, ki se bohoti vseokrog starinske stavbe.

S čim vas bo navdušila Mala kmetija?

  • Vse, kar gospa Branka pridela – sama, na domačem vrtu, ki ga lahko vidite ob hiši, spravi tudi v lično obliko marmelad, piškotov, vložene zelenjave, likerjev in še česa. Vse to najdete v njeni trgovinici v hiši.
  • Na očarljivi Mali kmetiji lahko prespite, globoko začutite štajersko podeželje in se zbudite k zajtrku, ki vas bo pobožal v nov dan.
  • Malo kmetijo ste mogoče že spoznali – na Odprti kuhni. Se še spomnite prijazne gospe s simpatičnim skodranim sinom, s katerim sta vam ponudila najbolj topeče se vaflje, kar ste jih kdaj jedli?