Pohorska tržnica na Rogli

Pohorska tržnica na Rogli združuje smetano pohorskih dobrot in kakovostnih izdelkov, saj večina ponudnikov nosi znak kakovosti Okusi Rogle.

Pohorska tržnica na Rogli ponuja svoji dve različici: zimsko in poletno. V vsakem primeru je namenjena predvsem predstavitvi okoliških kmetov, pridelovalcev kakovostne hrane in lokalnim ustvarjalcem, ki predstavljajo vrhunec domačega blaga. Naj vas ne preseneti, da večina od njih nosi prestižen znak kakovosti Okusi Rogle.

Kdaj bi želeli obiskati pohorsko tržnico na Rogli?

  • Pozimi, v času smučarske sezone, boste pohorsko tržnico našli na toplem, v Hotelu Planja, na vrhu Rogle, in sicer vsak četrtek od 16. ure naprej.
  • Poleti je pohorska tržnica del tradicionalnih veselih nedelj na Rogli, zato jo vsako nedeljo najdete ob prireditvenem šotoru med 11. in 17. uro.

Namig:

Pohorsko tržnico lahko združite z aktivnim izletom – smučanjem po belih strminah ali pohodniško turo na znamenita Lovrenška jezera. V vsakem primeru bo apetit po aktivnem dnevu še toliko večji, da bo pokušnja pohorskih dobrot zares prijala. Vedno pa lahko košček slastnega Pohorja odnesete domov.