Trgovinica Kmetič

Trgovinica Kmetič je prav posebna prodajalna, ki ponuja zgolj izdelke in pridelke ekoloških domačih kmetij in pridelovalcev. Dober tek!

Lepa in urejena moderna tržnica je v Slovenskih Konjicah nameščena med slikovito staro trško jedro in šumečo reko Dravinjo. Na njej prešerno odpira vrata Trgovinica Kmetič, neprekosljiv primerek odlične organizacije podeželja in spoznavanja primarne lokalne kulinarike.

Drugačen pristop h krepčilnemu živežu

V Trgovinico Kmetič svoje dobrote nosijo kmetje, ki živijo na najrazličnejših predelih Turistične destinacije Rogla‒Pohorje, združujeta pa jih tradicija in miselnost, da je k prehrani treba pristopiti na zdrav, tudi zdravorazumski način. V skrbi za kakovostno življenje tukajšnjega prebivalstva in seveda obiskovalcev ponujajo najrazličnejše ekološke pridelke in izdelke, med katerimi številni nosijo prestižen znak Okusi Rogle.

Po kaj v Trgovinico Kmetič?

Kakovost je seveda sezonska, zato je ponudba v trgovinici skoraj vsak dan malo drugačna. Vsekakor vam priporočamo, da ne izpustite jabolčnega soka iz avtohtonih sort jabolk ter soka iz aronije, domačih testenin Marvita, jogurtov, skute in sirov z okoliških kmetij, suhih mesnin iz divjačinskega mesa, domačega kruha iz krušne peči, bučnega olja ali domače paštete iz kozarčka, pa še … Toliko več.