POMLADNA BORZA LOKALNIH PONUDNIKOV TOKRAT V ZREČAH

02. apr. 2024
V Gostišču in prenočišču Smogavc je bila to sredo uspešno izvedena Borza lokalnih ponudnikov s predavanjem na temo odpadne hrane in trajnostnega poslovanja.

Borza je bila organizirana z namenom spoznavanja in predstavitve ponudnikov ter njihovih izdelkov in pridelkov, hkrati pa je omogočila vzpostavljanje medsebojnih stikov in ustvarjanje lokalnih dobavnih verig za zmanjšanje količine odpadne hrane. 

Borza


Dogodka so se udeležili številni predstavniki javnih zavodov, šol, vrtcev, doma za starejše, kmetijske službe, gostinski ponudniki, hotelirji in drugi, ki so imeli priložnost spoznati izdelke in pridelke lokalnih ponudnikov ter se dogovoriti o možnostih sodelovanja. Skupno se je predstavilo približno 20 različnih ponudnikov, dogodek pa se je uspešno zaključil z mreženjem in degustacijo lokalnih dobrot. 

Borza1


Veseli nas, da je bil dogodek tako dobro obiskan in da je prispeval k promociji trajnostnega razvoja turistične destinacije Rogla - Pohorje. Zahvaljujemo se vsem udeležencem in ponudnikom za njihov prispevek k skupnemu cilju bolj trajnostnega in lokalno osredotočenega načina življenja

DSC01651

Utrinke si lahko ogledate na kratkem videu tukaj.

Foto: Jesse Štefane - FJProdukt, Rogla-Pohorje