Oglaševanje v novi številki destinacijskega časopisa

25. mar. 2024
Vabimo vas na oglaševanje vaših storitev v novi številki časopisa Turistične destinacije Rogla - Pohorje.

Namen časopisa je informiranje gostov in obiskovalcev, obenem pa predstavitev naših krajev, lokalne zgodbe in ponudbe, ter poziv, da se k nam še vrnejo. Verjamemo, da ima naša destinacija ogromno produktov in doživetij, ki bodo navdušile naše obiskovalce.
Kdo ve? Morda se naslednjič vrnejo prav zaradi vas…

Ker dnevi postajajo vedno toplejši in daljši, je čas tudi za osvežitev letne ponudbe, ki je na voljo v Turistični destinaciji Rogla – Pohorje. Vabljeni, da pri snovanju le-te sodelujete tudi vi.

Dan TDRP - Jesse Štefane  (15).jpg

Letni časopis zajema obdobje do konca novembra. Spodaj vam pošiljamo ponudbo oglaševanja v naslednji številki, ki bo izšla predvidoma v začetku maja. Prosimo, da nam vašo odločitev sporočite najkasneje do četrtka, 28. marca 2024.

PONUDBA OGLAŠEVANJA

KJE LAHKO OBISKOVALCI DOBIJO ČASOPIS?

Časopis se nahaja pri gostinskih in nastanitvenih ponudnikih, vseh turistično informacijskih centrih, muzejih/atrakcijah in na številnih sejmih v Sloveniji in tujini, prireditvah, ki jih organizira naša destinacija in še na številnih drugih mestih. Na ta način je vaš oglas predstavljen res velikemu številu potencialnih obiskovalcev. Prav tako je na voljo v spletni verziji, ki je dostopna na naši spletni strani rogla-pohorje.si.

DanTDPR

Foto: Alen Jesse Štefane, FJProdukt