Novosti letošnje sezone na Rogli

04. dec. 2023
Zima na Rogli prinaša sveže izzive in užitke na belih strminah. Letos boste smučarji deležni številnih novosti, ki bodo popestrile smučarsko sezono. Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki ne smučate, saj se pripravlja tudi nekaj adrenalinskih novosti.

Nova sezona na Rogli prinaša številne vznemirljive novosti za vse obiskovalce. Z izjemno udobno in hitro izkušnjo se boste lahko smučarji in pohodniki na vrh povzpeli s 6-sedežnico Mašinžaga, opremljeno z ogrevanimi sedeži in zaščitnimi kabinami.

Mašinžaga

Za ljubitelje adrenalina bodo na voljo ekskluzivne atrakcije, kot je leteči tobogan, kjer se obiskovalci spuščajo po 1.200 metrov dolgi progi na višini 5-8 metrov in s hitrostjo do 40 km/h, ter adrenalinska vožnja z gorskimi trikolesniki po 1.500 metrov dolgi stezi.

Leteči tobogan

Tudi poleti se nam obetajo novosti. Družine bodo imele priložnost preizkusiti dve novi družinski progi v Bike parku Rogla, ki so posebej prilagojene začetnikom po začetnih vajah v kolesarskem poligonu. Vse te atrakcije bodo locirane blizu 6-sedežnice Mašinžaga, kar omogoča enostaven povratek na začetno točko.

Poleg tega se pripravlja nova turistična ponudba, vključno z Gozdnim izzivom, inovativnim doživetjem v naravi za družine in skupine.

Rogla 2023

Vse načrtovane aktivnosti bodo skrbno zasnovane tako, da minimalno vplivajo na naravno okolje, obenem pa bodo varne in enostavne za uporabo. Novosti obetajo nepozabno zimsko doživetje v turistični destinaciji Rogla - Pohorje, ki bo navdušilo prav vsakogar.

Foto: Unitur