Digitalna kampanja - VZEMI SI CET. ZA NOŠU POHARJE.

19. okt. 2023
Veseli smo, da lahko najavimo začetek digitalne kampanje, ki bo potekala v lokalnem narečju, pohorščini. Pri tem nam bodo pomagali liki iz trenutne hit komedije "Je kir ke riku?", ki bodo na prikupen in hudomušen način raziskovali našo destinacijo.
Vzemi si čas. Moja Slovenija. Ali kot bi rekli Pohorci: Vzemi si cet. Za nošu Poharje.

Kampanja je zasnovana tako, da vas popelje skozi našo destinacijo s slikovitim in humorja polnim pohorskim narečjem. Spremljajte teto Treziko, sestrično Jolando in gospoda župnika pri raziskovanju destinacije skozi smeha polne situacije. 

Spremljajte teto Treziko, sestrično Jolando in gospoda župnika pri raziskovanju naših krajev v smeha polnih kratkih videih. 

Ne želimo razkriti vseh presenečenj, ki smo jih pripravili. Povemo pa vendarle lahko, da vas čakajo hudomušni videoposnetki polni pohorske tradicijenarečja in najlepših kotičkov. Digitalna kampanja bo dostopna na različnih spletnih platformah, zato je zagotovljeno, da jo boste lahko spremljali kar iz udobja svojega doma. Aktivno bo potekala v oktobru in začetku novembra.

Pridružite se nam in si privoščite dozo smeha ter pristnega lokalnega narečja, ki nas Pohorce povezuje in dela tako posebne. Ne pozabite slediti našim družbenim omrežjem, da si boste vedno med prvimi ogledali nove posnetke.

Veselimo se, da vam bomo na poseben način lahko postregli z nepozabnimi trenutki v naši destinaciji. Ostanite z nami za več smešnih posnetkov in presenečenj!

Spremljajte nas na:

Videoposnetki so aktivnost v projektu "Zelena #RoglaPohorje - Javni razpis za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji v letu 2023.