HOP ON - HOP OFF BUS Rogla-Pohorje

24. jun. 2022
Za vse obiskovalce, ki želite našo destinacijo spoznati poglobljeno, trajnostno in v prijetni družbi, letos na NOVO uvajamo brezplačen Hop ON – Hop OFF BUS po Turistični destinaciji Rogla-Pohorje, ki bo vozil vsako soboto v juliju in avgustu.

Za vse obiskovalce, ki želite našo destinacijo spoznati poglobljeno, trajnostno in v prijetni družbi, letos vsako soboto v juliju in avgustu organiziramo brezplačen Hop ON – Hop OFF BUS, s katerim boste spoznavali tudi nekoliko manj znane, vendar nič manj zanimive in z dediščino bogate turistične kraje pri nas. Vozni red je narejen tako, da omogoča poglobljeno raziskovanje posameznega kraja, z dodatnimi programi in vodenimi ogledi pa se bomo vaše doživetje potrudili še poglobiti.

Vožnje s Hop ON - Hop OFF abtobusom se pričnejo v soboto, 9. 7. 2022. Avtobus bo vozil po priloženem voznem redu do konca meseca avgusta.

TDRP_Hop ON - Hop OFF_2022_V2

POZOR! Število mest v avtobusu je omejeno na 16 potnikov. Prevozi niso namenjeni organiziranim skupinam potnikov. Pridržujemo si pravico do spremembe voznega reda.


Potepanje po destinaciji Rogla-Pohorje združite s poletnimi vodenimi ogledi, ki jih izvajajo izkušeni turistični vodniki. Pester program vodenih ogledov preverite TUKAJ.