Brezplačen turistični avtobus na Roglo

24. jun. 2022
Tudi v poletni sezoni 2022 bo obiskovalcem Turistične destinacije Rogla-Pohorje na voljo brezplačen avtobus, ki bo ob sredah in petkih vozil na Roglo iz Maribora.

Občine Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče, ponosno združene v Turistično destinacijo Rogla-Pohorje, svoje občanke in občane ter obiskovalke in obiskovalce destinacije tudi letos prijazno vabijo na BREZPLAČNE VOŽNJE S TURISTIČNIM AVTOBUSOM.

Turistični avtobus bo v juliju in avgustu vozil ob sredah in petkih na relaciji MARIBOR – SLOVENSKA BISTRICA - SLOVENSKE KONJICE – ZREČE – ROGLA

Tako domačinom kot obiskovalcem bo omogočal trajnostno in okolju prijaznejšo obliko prevoza na Roglo. Obenem želimo lokalno prebivalstvo spodbuditi k zdravemu in aktivnemu preživljanju prostega časa v neokrnjeni naravi. To je še en korak na poti v »zeleno« prihodnost, h kateri stremimo v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje. 

Vožnje s turističnim avtobusom se pričnejo v petek, 1. 7. 2022. Avtobus bo vozil po priloženem voznem redu do konca meseca avgusta.

TDRP bus_2022

POZOR! Število mest v avtobusu je omejeno na 50. Prevozi niso namenjeni organiziranim skupinam potnikov. Pridržujemo si pravico do spremembe voznega reda.


Potepanje po destinaciji Rogla-Pohorje združite s poletnimi vodenimi ogledi, ki jih izvajajo izkušeni turistični vodniki. Pester program vodenih ogledov preverite TUKAJ.