Brezplačen turistični avtobus na Roglo

29. jun. 2021
Tudi v poletni sezoni 2021 bo obiskovalcem Turistične destinacije Rogla-Pohorje na voljo brezplačen avtobus, ki bo ob četrtkih in sobotah vozil na Roglo, letos kar iz Maribora.

Občine Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče, ponosno združene v Turistično destinacijo Rogla-Pohorje, svoje občanke in občane ter obiskovalke in obiskovalce destinacije tudi letos prijazno vabijo na BREZPLAČNE VOŽNJE S TURISTIČNIM AVTOBUSOM.

 

Turistični avtobus bo v juliju in avgustu vozil ob četrtkih in sobotah na relaciji MARIBOR – SLOVENSKA BISTRICA - SLOVENSKE KONJICE – ZREČE – ROGLA. 

Tako domačinom kot obiskovalcem bo omogočal trajnostno in okolju prijaznejšo obliko prevoza na Roglo. Obenem želimo lokalno prebivalstvo spodbuditi k zdravemu in aktivnemu preživljanju prostega časa v neokrnjeni naravi. To je še en korak na poti v »zeleno« prihodnost, h kateri stremimo v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje in smo ga naredili skupaj s Potjo med krošnjami Pohorje in turistično agencijo Pohorje turizem.

S tem uresničujemo že prve korake Partnerstva za Pohorje, v katerega smo združene občine na območju Pohorja.

 

Vožnje s turističnim avtobusom so se pričele v četrtek, 1. 7. 2021. Avtobus bo vozil po priloženem voznem redu do konca meseca avgusta.

 

Bus_2021_fb

 

Ko boste v naši destinaciji, pa lepo vabljeni, da se udeležite katerega od BREZPLAČNIH VODENIH DOŽIVETIJ, ki jih po tedenskem programu izvajamo skupaj z našimi turističnimi vodniki. Brezplačna vodenja pa omogoča Slovenska turistična organizacija.