star

Ranč Nanina hiša

Ranč Nanina hiša je prikupna rustikalna nastanitev brez televizorjev, ampak z drugačno izkušnjo v povezanosti s podeželskim svetom.

Ranč Nanina hiša sprejme številne goste v raznolike sobe, njihova posebnost pa je (namerna) odsotnost televizorjev in drugih elektronskih naprav. Njihova priporočena rešitev? Družabne igre z vašimi najbližjimi!

Nanina hiša skriva naslednje vrste namestitev:

  • dve dvoposteljni sobi z zakonskima posteljama,
  • soba z dvema enojnima posteljama in dodatnim ležiščem,
  • družinska soba z zakonsko posteljo in enojno posteljo,
  • velikanska družinska soba z zakonsko posteljo, pogradom in 11 enojnimi posteljami za 15 oseb.

 

Vsaka izmed sob ima dostop do zasebne kopalnice s prho, pa tudi do skupnega salona in drugih kotičkov za druženje, največja družinska soba pa ima celo dodatno kopalnico.

Na voljo sta vam seveda tudi brezplačno zasebno parkirišče in brezžični internet (ki pa ga tako ali tako ne boste potrebovali). Gostitelji so znani po izvrstni postrežbi in širokem kuharskem znanju.

 

Pa še pika na i? S seboj lahko odnesete tudi kakšnega izmed slastnih doma narejenih izdelkov – od marmelad pa do omak in čajev.

Kdor išče prikupno, rustikalno nastanitev, ki daje občutek, da ste prispeli v drugačen, preprostejši svet, ta najde Ranč Nanina hiša. Očarljiva kmetija leži ob reki Dravinji sredi rodovitnega polja – v resnici le 10 minut hoda od središča Slovenskih Konjic, ampak ravno dovolj stran, da je neizpodbitno na pravem podeželju.

 

Dolgoletni lastniki kmetije so premišljeno oblikovali in opremili vsakršen kotiček ljubke hiše, njeno okolico pa oplemenitili z bogatim vrtom, ki daje pridelek za vašo večerjo, prijaznim rančem s krasnimi konji ter prisrčnimi detajli, kot so spiralna zeliščna greda, doma narejena lesena ograja, počivalni kotički, hotel za žuželke in s skrbjo zalivano cvetje.

test
23KM
Rogla
test
6,8KM
Terme Zreče
test
Internet
test
Izposoja koles