star
star
star

Mala kmetija

Mala kmetija je edinstvena, čarobno opremljena podeželska hiša sredi vinorodnih Škalc ob slikovitih Slovenskih Konjicah.

Mala kmetija

Škalce 42
3214 Zreče

Mala kmetija

Škalce 42
3214 Zreče

Na Mali kmetiji najdete 3 okusno opremljene dvoposteljne sobe.

Vsaka izmed 3 sob je popolnoma drugačna in po svoje vredna obiska. 

Vsaka soba ima svojo kopalnico s kadjo ali tušem ter svežimi brisačami, garderobno omaro, zaseben vhod ter pogled na bujen domači vrt, izhod na teraso in v salon, namizne igre za kratkočasje, dostop do brezplačnega brezžičnega interneta in kotiček za klepet. Nobena od sob ni manjša od 25 m2.

Mala kmetija sredi vinorodnih gričev v Škalcah ob slikovitih Slovenskih Konjicah je ena tistih hiš, ki se vam bodo vtisnile v spomin za vse življenje. Je popolnoma prenovljena stara kmečka hiša, iz katere veje duh globokega spoštovanja tradicionalne arhitekture teh krajev. Leseni pod in mogočni tramovi dajejo toplino, čudoviti vrt vas pusti brez besed, izjemen občutek za podrobnosti in lične drobnarije gospodarice, gospe Branke, pa naredijo podeželski svet tako lušten, da sploh ne bi šli domov.

Ljubko in okusno

Nad okusom gospe Branke ne boste navdušeni le ob pogledu na njeno hišico, temveč tudi ob njenih jedeh. Zajtrk izpod njenih rok je prava mala umetnost.

test
18KM
Rogla
test
6KM
Terme Zreče