star
star
star

Apartma Koprivnik

Apartmaji Koprivnik ležijo na samem, v pohorski vasici Resnik, ki je priročno nameščena v nedotaknjen del Pohorja na pol poti med Roglo in Termami Zreče.

Apartma Koprivnik ponuja štiri stanovanja.

  • 2 apartmaja v pritličju za do 4 osebe (27 m2).

V apartmaju najdete spalnico z zakonsko in enojno posteljo, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, majhno kuhinjo in kopalnico. Apartma ponuja tudi izhod na teraso. Sobe so klimatizirane.

  • 2 apartmaja z balkonom za do 5 oseb (28 m2).

V apartmaju najdete spalnico z zakonsko in dvema enojnima posteljama, dnevni prostor z raztegljivim kavčem in jedilno, majhno kuhinjo in kopalnico. Apartma ima balkon in zaseben vhod.

Oba apartmaja imata kuhinjo s štedilnikom, hladilnikom in kuhinjsko posodo ter kopalnico s prho, sušilcem za lase in brisačami. V apartmajih sta tudi televizor in radio. Pred apartmajema je tudi vrt z otroškimi igrali. Uporabljate lahko brezplačno parkirišče pred apartmajem in brezžični internet.

Ste vedeli?

V Koprivnikovi hiši s 4 apartmaji imajo v polkletnih prostorih tudi velik prostor za druženje s kuhinjo in veliko mizo. Glede na to, da je hiša precej na samem, je tako najem vseh apartmajev odlična priložnost za praznovanja, druženje, piknike in druge ideje nerazdružljivih prijateljev.

Apartmaji Koprivnik ležijo na samem, v prelepi pohorski vasici Resnik, ki je priročno nameščena v čudovit, nedotaknjen del Pohorja, ravno na pol poti med Roglo in Termami Zreče. Goste navadno najbolj navduši lokalna kuhinja, ki jo okusijo že ob zajtrku, ter seveda slovita pohorska prijaznost in neprekosljivo gostoljubje.

test
9KM
Rogla
test
8KM
Terme Zreče