star
star
star
star

Turistična kmetija Arbajter

Turistična kmetija Arbajter na Skomarju je znana po farmi jelenov, slastnih jedeh, mehkih in udobnih sobah ter prijateljskem odnosu do gostov.

Turistična kmetija Arbajter

Skomarje 46
3214 Zreče

Turistična kmetija Arbajter

Skomarje 46
3214 Zreče

Izbirate lahko med:

  • apartmajem za 8 oseb (6+2) z ločenim vhodom, kuhinjo, balkonom, dnevno sobo, v kateri je raztegljiv kavč za 2 osebi, in 3 spalnicami z zakonskimi posteljami.
  • 4 družinskimi sobami z zakonsko posteljo ter pogradi ali enojnimi posteljami s kopalnico (soba za 3 osebe, 2 sobi za 4 osebe, soba za 5 oseb).
  • dvoposteljno sobo z zelo veliko zakonsko posteljo.

Vse nastanitvene enote vključujejo brezplačno zasebno parkirišče, prostor za druženje, kabelsko televizijo z ravnim zaslonom ter lastno kopalnico s sušilcem za lase, bidejem in prho. Z doplačilom so na voljo brisače in posteljnina.

Turistična kmetija Arbajter leži precej na samem, ampak še vedno v Skomarju, ki je ena najlepših pohorskih vasic, pa tudi ena najvišjih slovenskih vasi s prevladujočim kmečkim prebivalstvom. Že sama vasica je vredna ogleda, da pa o Turistični kmetiji Arbajter ne govorimo. Med domačini so znani kot izjemna farma jelenov z zares mamljivimi mesnimi izdelki – od paštetk, salam do divjačinskih enolončnic in steakov, od katerih jih ogromno nosi znak kakovosti Okusi Rogle.

Jelenji navdih v prostorih

Arbajterji dobro poznajo svojo identiteto in prav takšen navdih so prenesli v svoje prostore – les, mehke kosmate preproge, jelenje rogovje in travniško cvetje so združeni v pristno in estetsko celoto, ki jih dela odlične. Njihovi prostori so udobni, postelje pa zelo velike – tudi daljše od dveh metrov.

test
13KM
Rogla
test
10KM
Terme Zreče
test
Internet