star
star
star

Dvorec Trebnik - SOBE

Preprosto. Udobno.
V Slovenskih Konjicah, v objemu mogočnih dreves konjiškega mestnega parka, le streljaj oddaljenega od starega trškega jedra, se nahaja Dvorec Trebnik s sodobno opremljenimi sobami in konferenčnim centrom.

Dvorec Trebnik - SOBE

Grajska ulica 9
3210 Slovenske Konjice

Dvorec Trebnik - SOBE

Grajska ulica 9
3210 Slovenske Konjice

Dvorec Trebnik razpolaga z osmimi sodobno, preprosto in udobno opremljenimi sobami. Izbirate lahko med tremi tipi sob:

  • Twin Plus (soba z dvema posteljama in kavčem)
  • Standard (soba z veliko zakonsko posteljo)
  • Deluxe (soba z veliko zakonsko posteljo in kavčem)

Svetle in sodobne sobe so za čim večje udobje opremljene s televizorjem z ravnim zaslonom, dostopom do brezžičnega interneta, grelnikom za vodo, priborom za pripravo čaja ali kave, lastno kopalnico in straniščem. Poimenovane so po lokalnih znamenitostih.

Vse sobe so dostopne z dvigalom. Za goste Dvorca Trebnik je parkirišče v neposredni bližini brezplačno.

slovenia_green_accommodation

Sobe se nahajajo  v edinstvenem, popolnoma prenovljenem Dvorcu Trebnik iz 14. stoletja. V neposredni bližini dvorca se nahaja prečudovita narava, saj se mogočen gozd Konjiške gore spremeni v urejen mestni park s stoletnimi drevesi, žuborečim potočkom, ribnikom z otočkom in otroškim igriščem. In to le streljaj oddaljeno od starega trškega jedra Slovenskih Konjic.

Nad dvorcem se nahaja urejena trim steza in zunanji vadbeni park, pod dvorcem pa poleg otroškega igrišča najdete tudi tenis, košarkarsko in hokejsko igrišče. Vsekakor pa je Dvorec Trebnik tudi odlična izhodiščna točka za pohodnike in kolesarje, ki si lahko e-kolesa, gorska kolesa in nordijske palice proti doplačilu tudi izposodijo na sami lokaciji. Raziskovanje okolice si je mogoče popestriti z vodenimi ogledi, izleti in doživetji.

Dvorec Trebnik je lahko tudi kraj vaših poslovnih srečanj. Christianina soba, ki se nahaja v pritličju dvorca, sprejme do 60 oseb. Opremljena je z najmodernejšo tehniko in brezžično internetno povezavo. Ponujajo možnost najema ozvočenja in organiziranja cateringa.

 

test
22KM
Rogla
test
5,3KM
Terme Zreče
test
Internet
test
Invalidom prijazno
test
Izposoja koles