BOŽIČNO NOVOLETNI KONCERT Z DRUŠTVOM GODBENIKOV ZREČE

Športna dvorana Zreče / Slovenske Konjice
25. dec. 2023 / 15:00

Društvo godbenikov Zreče pripravlja v decembru tradicionalno prireditev BOŽIČNO NOVOLETNI KONCERT, ki bo tokrat 17. po vrsti. Koncert se bo odvijal v ponedeljek, 25.12.2023 ob 15h v Športni dvorani v Zrečah. 

DG_ZRECE-Jumbo_BNK_2023_page-0001

 

Gostje tokratnega koncerta bodo odlična vokalistka Ina Olup in ansambel ZREŠKIH 6, ki bodo skupaj z pihalnim orkestrom izvedli zanimiv program in popestrili praznično dogajanje veselega decembra!  

Vokalistka Ina Olup je se je pojavila z debitantskim singlom na izboru Slovenska nota 2021, kjer je s pesmijo Samo midva prišla v finale. Pod to pesem se je podpisala kot avtorica besedila in skladbe. Vsa ta leta je nastopala v več slovenskih skupinah, trenutno deluje v skupini JIM, ki se je predstavila tudi na prireditvi Samorock v mesecu novembru v Zrečah. 

Ansambel Zreških 6 je domačinom poznan kot ansambel, ki je v obdobju aktivnega delovanja premnogim popestril njihove življenjske dogodke. S svojim bogatim repertoarjem in raznoliko glasbo, predvsem pa z obilico dobrega humorja, so dolga leta nastopali na raznih praznovanjih in dogodkih v kraju in širom po Sloveniji. Fantje so se zopet zbrali v prvotni zasedbi  in se odzvali na povabilo zreške godbe, katere ustanovni člani so bili prav člani ansambla Zreških 6.  

Tudi tokrat bo koncert izveden brez vstopnine!  

Ponovitev koncerta bo v petek, 5. januarja 2024 v prostorih Snežne dvorane na Rogli.  

S tem koncertom Društvo godbenikov Zreče vstopa v leto, v katerem bo praznovalo 20 let svojega delovanja, saj je bilo uradno vpisano v register društev  05. 4. 2004.

Več informacij tukaj.