Digitalizacija sobodajalskega poslovanja

Spletni dogodek
23. feb. 2021 / 09:00

Spletno izobraževanje v sklopu usposabljanja »Digitalna promocija in rezervacija«. Namenjeno je predvsem gostinsko turističnim ponudnikom in zaposlenim v gostinstvu in turizmu. 

Globalno digitalno gospodarstvo še naprej beleži veliko rast, prav zato so podjetja morala prilagoditi svoje tržne metode in tehnike za preživetje. Tudi ponudniki turističnih nastanitev. Le ti so v konkurenčni prednosti pred ostalimi. Večina ponudnikov namreč svoje apartmeje že/še vedno oglašujejo samo na spletnih platformah, kot so Booking.com, Airbnb, Expedia ipd. Pa je to dovolj v današnjem času, ko je digitalizacija poslovanja nujna?

Na seminarju se bomo seznanili z osnovami digitalnega marketing, ki so nuja za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke, povečanju prihodkov, prihranku na času in stroških ter si odgovorili na sledeča vprašanja: Kaj je digitalni marketing? Ali je za turizem digitalni marketing drugačen? Kako lahko digitalni marketing izkoristimo v turizmu? Kako lahko digitalizacija pripomore k uspešnosti in poenostavitvi vašega poslovanja?

Več o izobraževanjih si lahko preberete tukaj.

Projekt »Digitalno razstrupljanje v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje« sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Logo