VALENTINOV KONCERT - KATRINAS V CENTRU NOORDUNG

Center Noordung / Vitanje
15. feb. 2020 / 18:30

Valentinovo glasbeno potovanje v vesolje ljubezni. Koncert Katrinas v soustvarjanju z Andrejo (gib) & Tjašo Cepuš (kristalni zvok).

GLASBENO POTOVANJE V VESOLJE LJUBEZNI je multisenzorna zgodba (glasba, ples, okus), ki nas preko glasbenih sporočil popelje na potovanje. Govori o posamezniku, ki se na neki točki svojega Življenja prebudi in zave, da je Življenje mnogo več, kot programirano sledenje vsakdanjim rutinam, da je igrivi ples svetlobe in teme, ki se mu je treba prepustiti. Občuti popolnost nepopolnosti, lepoto drobnih biserov, ki ga obdajajo, svojo vpetost v Vesolje in globok smisel ter povezanost z vsem. Spozna, da je sam/a Vesolje v sebi. V naravi, medosebnih odnosih in umetnosti lahko najde in okusi trenutke večnosti, kjer se čas in prostor zlijeta v eno. Ko se odpre tem energijam, zasliši, zagleda in začuti svoja sporočila duše.

O čarobni moči glasbe, giba, ljubezni in vesolja…
Glasba je sredstvo transformacije žive in nežive materije. Je vibracija, ki poleg zvočne osnove nosi s seboj tudi vsebino. Zvok in glasba vplivata na človekovo fizično telo, na njegova čustva, um in dušo. Stare civilizacije so bile prepričane, da je glasba odslikava Vesolja in da v sebi nosi moč zdravljenja. Glasba predstavlja najbolj izvorno govorico človeštva in je skupaj z gibom najbolj globoka in pristna oblika komunikacije živih bitij.

Katrinas s soustvarjalci Vas toplo vabimo v svojo zgodbo POD ZVEZDAMI.
 

CENA: 18 €
(vključuje romantično razvajanje s kozarčkom penine in jagodami v čokoladi)

Vstopnice lahko kupite na blagajni Centra Noordung in na spletnem portalu Mojekarte.si

 

VALENTINOV KONCERT VITANJE