RAZIŠČITE, UŽIJTE IN OBČUTITE ROGLA-POHORJE Z E-KOLESOM

dr. Aleksandra Golob
Upravljalka urbanih doživetij, LTO Rogla-Zreče, GIZ
03. sep. 2020

Električno kolo je naravi prijazno in inovativno prevozno sredstvo, ki vse bolj navdušuje privržence trajnostnega razvoja. Če ste že kdaj preizkusili vožnjo z njim, potem vas je zagotovo navdušilo. Če ga še niste preizkusili, je zdaj čas, da vas prevzame lahkotna vožnja z vetrom v laseh - z e-kolesom po »zelenih« poteh. Vožnja z e-kolesom je namreč udobna in ekološka obenem, poleg tega pa je kolesarjenje  z njim veliko lažje in čisti užitek.

V Turistični destinaciji Rogla-Pohorje je že nekaj let poudarek na doživljajskem in trajnostnem razvoju turizma, zato je izposoja e-koles mogoča tudi pri nas:

Z uporabo e-koles želimo spodbuditi k aktivnemu in bolj zdravemu načinu življenja tako domačine kot obiskovalce, zato smo pripravili privlačen paket »Z e-kolesom po Turistični destinaciji Rogla-Pohorje«, ki združuje vožnjo polno razgledov z ogledom naravnih in kulturnih znamenitosti

168140-F013155-rogla_kolesarjenje_jost_gantar_4-photo-m.jpg


Zakaj se podati na odkrivanje destinacije z e-kolesom:

  • Vožnja z e-kolesom je izjemno udobna.
  • E-kolo omogoča zelo varno in stabilno vožnjo.
  • Z e-kolesom se lahko vozite hitro in lahkotno.
  • E-kolo je prijazno tako do vas kot do okolja.
  • Vožnja z e-kolesom je čisti užitek, saj vam noben razgled ne uide.

 

Če ste nemirni, željni raziskovanja in novih dogodivščin, potem raziščite, občutite in užijte Turistično destinacijo Rogla-Pohorje z e-kolesom.