Borza lokalnih ponudnikov Turistične destinacije Rogla-Pohorje

03. sep. 2021
V Turistični destinaciji Rogla-Pohorje organiziramo Borzo lokalnih ponudnikov, ki je namenjena spodbujanju mreže lokalnih dobaviteljev in lokalne samooskrbe na območju naše destinacije.

V četrtek, 9. septembra, organiziramo Borzo lokalnih ponudnikov Turistične destinacije Rogla-Pohorje, kjer se bodo lahko na enem mestu srečali lokalni pridelovalci, kmetovalci, rokodelci in ponudniki drugih storitev ter predstavniki javnih zavodov, vrtcev, šol, doma za starejše, kmetijske službe in gostinski ter drugi ponudniki.

 

Namen borze je predstavitev lokalnih ponudnikov in njihovih pridelkov in izdelkov ter spodbujanje mreže lokalnih ponudnikov in lokalne samooskrbe.

 

Borza se bo odvijala v četrtek, 9. septembra 2021, s pričetkom ob 9. uri v Centru Noordung v Vitanju in bo trajala predvidoma 2 uri.

 

Dogodek je zaprtega tipa.

 

KULINARIČNA PRIREDITEV »VITANJSKI FRAUŠTIK«

Na isti dan se bo od 8. ure dalje pred Centrom Noordung odvijala tudi kulinarična prireditev »Vitanjski frauštik«, kjer bo Društvo kmetic Lipa Vitanje pripravilo tradicionalne jedi, ki so jih ljudje nekdaj na našem območju jedli za zajtrk. Lepo vabljeni, da se nam pridružite že na tem dogodku, da skupaj spoznamo in poskusimo tradicionalni zajtrk našega območja.

 

Borzo bomo izvedli v sklopu projekta »Digitalno razstrupljanje v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje«, ki ga  sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.