Za ponudnike

18. sep. 2020

PRIPOROČILA ZA OKOLJU PRIJAZNO DELOVANJE NASTANITVENIH PONUDNIKOV

Zavezanost k trajnostnem razvoju vodi k večji učinkovitosti in uspešnosti. Z uvedbo trajnostnega upravljanja nastanitvenih obratov se doseže sinergijske učinke na področjih varovanja okolja, ekonomike poslovanja in družbene odgovornosti.
24. avg. 2020

ZELENI NAPOTKI ZA PONUDNIKE NASTANITVENIH OBRATOV

Zelena. Varna. Prijazna. Trajnostna. Pristna. Okusna. Vse to in še marsikaj zraven je naša destinacija, ki svoje obiskovalce pričaka z odprtimi rokami.
Za vas, naše ponudnike, smo pripravili nabor zelenih napotkov za vaše goste, da jo bomo kot takšno ohranili tudi za naše zanamce.
13. avg. 2020

Poziv za 5* doživetja (Slovenia Unique Experiences)

Slovenska turistična organizacija objavlja jesenski poziv za 5-zvezdična doživetja, ki se tržijo pod znamko kakovosti Slovenia Unique Experiences (SUE). Jesenski rok za oddajo prijav je 18. september.
28. jul. 2020

Vključitev v zeleno shemo 2020 (poziv)

Izkoristite priložnost sofinanciranja in prilagodite ponudbo zaradi epidemije COVID-19 na način, da se zagotovi varnost in zdravje gostov, kar je predmet razpisa.
28. jul. 2020

Potovalni standardi Green&Safe

Spodaj si oglejte priročnik za odgovorno, varno in trajnostno poslovanje ponudnikov in destinacij.
28. jul. 2020

Seznam okoljskih znakov

Spodaj si oglejte seznam okoljskih znakov, ki jih priznava Zelena shema Slovenskega turizma in so osnova za pridobitev znaka Slovenia Green Accommodation,