Zdaj je čas za
ROGLA POHORJE

Razišči, Občuti, Užij...

eu logo header

Novice

26. jun. 2020

V poletje stopili združeni v kampanji »Pohorje 365«

Na pobudo Partnerstva za Pohorje in njenega koordinatorja Mariborske razvojne agencije smo se povezale vse regionalne destinacijske organizacije, turistične agencije ter ključni nosilci turistične ter v okviru poletne kampanje »Pohorje 365« oblikovali turistične pakete, s katerimi sporočamo: »Zdaj je čas, da obiščete Pohorje!«

Dogodki za vsak okus

julij 2020

po to sr če pe so ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Slovenske Konjice
04. jul. 2020 / 10:00

Moja Slovenija - LEGENDE IN PRIPOVEDI SLOVENSKIH KONJIC Z OKOLICO

Kako so Konjice povezane s konjem? In kaj se je zgodilo z zmajem? Ste si kdaj drznili pomisliti, da še vedno počiva v Konjiški gori? Dotaknili se bomo legend in pripovedi, ki so in še vedno burijo domišljijo Konjičanov.

Slovenske Konjice
04. jul. 2020 / 16:00

Moja Slovenija - KDO SO BRATJE LAIKI?

Tokrat bomo čas posvetili tistim, ki so skrbeli, da je samostan deloval samozadostno – bratom laikom, odgovornim osebam samostanskega gospodarstva, vinarstva, kmetovanja, trgovine itd.

Očarljive počitnice vsak dan v letu

Prvo brstenje, sveži gozdovi, obarvani vinogradi ali snežno kraljestvo.
Vsak dan drugačen, vsak dan navdihujoč.
nastanitve
nastanitve

Sestavite svoje Rogla–Pohorje počitnice

Da se udobno nastanite na pohorskem podeželju in vzdolž Dravinjske doline, preprosto pomeni umik od vsakdanjega vrveža. Ena največjih prednosti, pa tudi znamenitost Pohorja so prijazni in gostoljubni domačini, ki na široko odprejo vrata svojih kmetij, apartmajev, manjših in večjih hotelov, pri tem pa nikoli ne skoparijo s širokim, toplim nasmehom.
map

Destinacija skritih zakladov

Turistična destinacija Rogla-Pohorje se razteza preko mogočnega Pohorja, ki mu kraljuje Rogla, mimo vinorodnih gričev, kjer se uravna v pomirjujočo Dravinjsko dolino. Skrito Vitanje, turistične Zreče, bela Oplotnica in slikovite Slovenske Konjice so čaroben kotiček s pohorsko energijo, dragulji narave, častitljivo zgodovino – in največjim zakladom: prijaznimi ljudmi.

Prav ti zanesljivo vedo, zakaj vas vabijo z geslom: Razišči, Občuti, Užij.