Pohod do skritih kotičkov Pohorja - Brezplačna poletna vodenja

Dobrodošel popotnik! Vzemi si čas ... Zase. Za nas. Dobrodošel pri nas.

Pridružite se izkušenim turističnim vodnikom, na brezplačnih vodenih ogledih po Turistični destinaciji Rogla - Pohorje v juliju in avgustu 2023.

Pohod do skritih kotičkov Pohorja

Skupaj bomo odkrivali čudovite, nekoliko manj znane kotičke Pohorja. Ta neokrnjena pokrajina je pravi raj za pohodnike, ki želite pobegniti od mestnega vrveža in se prepustiti idiličnemu naravnemu okolju. Edinstvena narava Pohorja bo očarala vaše čute. Zaznali boste svež vonj gozda, poslušali žvrgolenje ptic in občudovali razkošje zelenih odtenkov. Ne glede na to, ali ste izkušen pohodnik ali pa se šele spoznavate s čarom hoje v naravi, vam bo Pohorje zagotovilo nepozabno doživetje.

Vodeno doživetje se bo izvajalo ob minimalni udeležbi 5 oseb. Na vodenje se je potrebno prijaviti  24 ur pred izvedbo vodenja na booking@rogla-zrece.si ali na 03 759 04 70.

brezplačna poletna vodenja - pohod do skritih kotičkov Pohorja

Pohod do skritih kotičkov Pohorja

Skupaj bomo odkrivali čudovite, nekoliko manj znane kotičke Pohorja.Ta neokrnjena pokrajina je pravi raj za pohodnike, ki želite pobegniti od mestnega vrveža in se prepustiti idiličnemu naravnemu okolju. Edinstvena narava Pohorja bo očarala vaše čute. Zaznali boste svež vonj gozda, poslušali žvrgolenje ptic in občudovali razkošje zelenih odtenkov. Ne glede na to, ali ste izkušen pohodnik ali pa se šele spoznavate s čarom hoje v naravi, vam bo Pohorje zagotovilo nepozabno doživetje.

 

Kdaj?

Vsak petek ob 9. uri

Zbirno mesto?

Recepcija hotela Planja, Rogla 1, 3214 Zreče

Vstopnina?

  • 5 €/osebo Pohod do skritih kotičkov Pohorja
  • po želji še: 10 €/osebo malica iz culice (priročni nahrbtnik, sendvič, jabolko in voda)

Kontakt

Prijave na vodenje:

  • booking@rogla-zrece.si
  • 03 759 04 70