Zimska številka časopisa Turistične destinacije Rogla-Pohorje

07. dec. 2021
Z velikim veseljem Vas obveščamo, da je izšla že sedma številka časopisa Turistične destinacije Rogla-Pohorje. Še posebej pa nas veseli, da je tokrat ponovno lahko pred vami tudi v svoji zimski preobleki.

Z velikim veseljem Vas obveščamo, da je izšla že sedma številka časopisa Turistične destinacije Rogla-Pohorje. Še posebej pa nas veseli, da je tokrat ponovno lahko pred vami tudi v svoji zimski preobleki.

Pripravili smo jo v tiskani in digitalni verziji. Z Vami bo po naši destinaciji potovala vse do konca aprila 2022. Usmerjala vas bo, kako najbolje »raziskati, občutiti in užiti« ta prekrasen delček severovzhodne Slovenije in kako to storiti kar se da varno in odgovorno. Skrb za zdravje in dobrobit ljudi ostajata v naši destinaciji, ki se ponaša tudi z znakom Slovenia Green & Safe, na prvem mestu. 

Časopis smo tudi tokrat ustvarili skupaj s kreativnimi posamezniki, domačini, turističnim gospodarstvom in lokalnimi skupnostmi občin Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče, ponosno združenimi v Turistično destinacijo Rogla-Pohorje.

Tokratna številka vam predstavlja naše zelene korake in zlate dosežke. Smo namreč ponosni prejemniki certifikata Slovenia Green Destination Gold, uvrstili pa smo se tudi med TOP 100 najbolj trajnostnih destinacij na svetu. Svetovna turistična organizacija – UNWTO je prav tako opazila naša prizadevanja in trajnostno zgodbo naših krajev objavila v publikaciji, ki je izšla ob mednarodnem dnevu gora in nas umestila ob bok najboljših svetovnih primerov trajnostnih praks gorskega turizma.

Časopis vas bo popeljal v neokrnjeno naravo, na smučišča in sankališča, v terme in savne, na sprehode med krošnjami, na brezplačna potepanja z našimi vodniki, na poti tehnoloških inovacij, na začetke industrijskega kovaštva, v vinske kleti in kulturno-zgodovinske objekte. In še in še 

Vabljeni, da ga prelistate ter »raziščete, občutite in užijete« ta slikovit košček severovzhodne Slovenije, ki se je ravno odel v belo. - TUKAJ

ZDAJ JE ČAS. Za Mojo Roglo-Pohorje. Moja Slovenija.

št7_Časopis_DRP_zima_2021-2022_naslov